Anamaria Prodan, totul despre zvonurile divorțului de Reghe: „Sar calul când mă cert, dar...”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut noi declarații cu privire la mult discutatul posibil divorț de Reghecampf. Impresara a precizat că mai există discuții în familie, în parte și din cauza faptului că este o fire vulcanică. Vedeta a vorbit despre relația cu Reghe, succes, bani și imagine, într-un interviu live, la gsp.ro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan rupe tăcerea și dă cărțile pe față! Impresara a vorbit, la GSP Live, despre relația cu Laurențiu Reghecampf și ce se întâmplă acum în familia lor. Mai exact, despre toate zvonurile că ar divorța.

Anamaria Prodan, totul despre zvonurile divorțului de Reghe: „Sar calul când mă cert, dar...'Anamaria Prodan, totul despre zvonurile divorțului de Reghe: „Sar calul când mă cert, dar...'

Anamaria Prodan: „Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă'

Anamaria Prodan susține că lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf sunt în regulă și nu a amintit nimic despre divorț.

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. 

Anamaria Prodan a mărturisit că nu au interesat-o niciodată banii lui Reghecampf, dar că mereu i-a spus că trebuie să știe să îi gestioneze.

Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină…niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată. 

I-am spus lui Reghe: «Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea». Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze', a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

Anamaria Prodan: „Laur e milionar'

Anamaria Prodan a vorbit și despre declarațiile lui Gigi Becali, potrivit cărora Reghe ar avea o amantă.

„Da, Laur e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de interlopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi. Am pus mâna și i-am sunat pe cei care au scris: «Ce faceți?»

Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r – declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc', a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan: „Laurențiu este soarele acestei familii'

Cu toate că în mediul online au apărut fel și fel de informații cu privire la divorțul lor și la faptul că Reghe ar avea o amantă, Anamaria Prodan nu se dă bătută și susține că soțul ei nu ar înșela-o și nu ar da din banii copiilor lui.

La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. 

Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen – să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste', a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme

Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme, după ce a mers la sală, a mai ținut să menționeze.

„Anamaria Prodan e singurul om din tot fotbalul care a nimicit, efectiv, pe toată lumea.

Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos', a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Captura GSP, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter