Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum! Soția și fiul, devastați la căpătâiul jurnalistului

Publicat pe

Florin Condurățeanu este condus astăzi pe ultimul drum și urmează să fie înmormântat în cimitirul Bellu. Jurnalistul s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Condurățeanu este condus astăzi pe ultimul drum. Jurnalistul va fi înmormântat joi la prânz, la ora 12:00, în Cimitirul Bellu, iar familia face ultimele pregătiri.

Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum! Soția și fiul, devastați la căpătâiul jurnalistuluiFlorin Condurățeanu, condus pe ultimul drum! Soția și fiul, devastați la căpătâiul jurnalistului

UPDATE 11:52 – În câteva momente va începe slujba de înmomântare! La căptâiul jurnalistului au venit Cristian Popescu Piedone cu o coroană mare de flori, dar și Meme Stoica, potrivit spynews.ro. Florin Condurățeanu va avea în sicriu o eșarfă a Rapidului și va fi înmormîntat pe Aleea Scriitorilor. La înmormântare ar urma să se dea drumul la 50 de porumbei, în momentul în care se va îndepărta cortegiul.

Au apărut și primele imagini cu crucea de la căpătâiul jurnalistului, care, de fapt, avea 78 de ani.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus în cursul zilei de miercuri la Casa Presei și a fost acoperit cu Drapelul României. Familia, prietenii, dar și colegi de breaslă sau vedete, printre care Marius Tucă, Dan Diaconescu, Carmen Tănase, Monica Pop, Andrei Păunescu, Adriana Bahmuțeanu, Ovidiu Ioanițoaia, Vasile Dancu, Radu Popa, au fost prezenți pentru a-și lua rămas bun.

Zeci de persoane au venit să aprindă o lumânare la căpătâiul jurnalistului, au adus buchete de flori sau coroane și chiar au rostit o rugăciune pentru sufletul lui Florin Condurățeanu.

Soția lui Florin Condurățeanu, mesaj înainte de înmormântare

Soția regretatului jurnalist a transmis un mesaj emoționant înainte de înmormântare, remintind cât de iubit a fost Nea Țuțu.

„El era un om bun și extrem de generos. Nu l-am auzit niciodată să critice pe cineva. Și-a iubit colegii, a îndrumat tinerii, nu a avut nicio urma de egoism. Putea să critice, dar niciodată n-a făcut-o. Mereu a spus a venit un copil atât de talentat. El nu a conceput niciodată nimic în afara României. Totul este despre România.

El era un om bun și extrem de bucuros. Am un sentiment de împlinire și bucurie în toată această iubire pentru că am văzut efectiv un exod de iubire. Oameni pe care el nu i-a cunoscut. A venit o domnișoară de la care el a comandat un pateu.

A venit o doamnă avocat care mi-a lăsat o scrisoare pentru el. Eu i-am pus-o în cosciug. Asta a fost. Citește-o. Dragă Florin, ne-ai umplut viață. Ai fost eroul nostru, rămâi nemuritor. M-a impresioant. Le mulțumesc tuturor celor care au venit să își ia rămas bun de la el. Și durerea e mare. A murit brusc, nu mă pot obișnui cu ideea că nu îi voi auzi vocea recunoscută', a transmis soția lui Florin Condurățeanu, înainte de înmormântare, potrivit Romania Tv.

Fiul lui Florin Condurățeanu, devastat de durere

Răzvan, fiul lui Florin Condurățeanu, a transmis că este una dintre cele mai grele zile din viața sa.

'Îmi este foarte greu. Este cea mai grea zi din viața mea, pentru că, până acum, în zilele în care au fost, știam că mă duc, mă schimb și mă duc și-l văd. De astăzi, de după-amiază încolo, nu o să-l mai văd, dar sper, din tot sufletul ca sufletele noastre să se întâlnească și chiar dacă merg cu mașina, dacă sunt acasă sau cu copiii în parc, el să mai coboare și să-mi mai spună două vorbe. Este foarte important să păstrăm o legătură sufletească, ca între tată și fiu! Țuțu Condurățeanu sper să rămână în amintirea oamenilor cu bunătatea lui și tot ce a transmis întregii țări și mie personal, ca fiu, eu o să transmit mai departe. Nu vreau ca acele sentimente și gânduri și acea bunătate să nu meargă mai departe de acum încolo.

Și dacă îi era rău, nu recunoștea. Îl vedeați, îți dădeai seama că nu este bine, dar orice simptom nu-l recunoștea. Chiar în ultima zi, când ne-am oprit și i-am zis să facem niște analize și a zis: 'Nu. nu, te rog să mă duci acasă, pentru că vreau să mă întind'. Nu a vrut, nu-i plăcea! El a ajutat oameni, i-a trimis pe toți la spitale, i-a îndreptat să meagră către doctori, dar el niciodată nu a mers către spital. Țuțu a refuzat să meargă la spital, nu s-a gândit niciodată la viață la lui, dar la oameni s-a gândit întotdeauna', a declarat Răzvan, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său, Răzvan. Din păcate, jurnalistul și-a dat ultima suflare chiar în momentul în care a sosit salvarea.

'Vreau să vă spun că da, e adevărat, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. Am avut o relație incredibilă, nu am fost doar tată-fiu, am fost prieteni. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre el. Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus să îl iau de la birou că nu se simțea bine. Pe drum mi-a spus că e bine, am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă bună. Acasă, în fața ușii, a avut primul puseu de leșin. Apoi am aruncat cu apă pe el, l-am ținut în brațe, am făcut tot ce am putut să-l țin în viață, am sunat la salvare. Când a venit salvarea, el și-a dat ultima suflare.', a povestit Răzvan Condurățeanu.

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul trist a fost dat de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni.

Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, a anunțat Mihai Gâdea. 

Sursa foto: Libertatea, Captura YouTube , Wowbiz.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter