Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare: „Prințesa și zeița”

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca oricând împreună. Acum, vedeta și Isabela, fiica lor, au plecat într-o vacanță pe Coasta de Azur, iar Marius Elisei a rămas în România. Acesta a publicat o fotografie cu cele două, alături de o declarație de dragoste inedită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă poveștii loc de iubire. Cei doi radiază de fericire unul în prezența celuilalt, iar Isabela trebuie să fie foarte bucuroasă să își vadă din nou părinții împreună. Acum, Oana și Isabela se află într-o vacanță pe Coasta de Azur. Dacă vă întrebați de ce Marius Elisei nu este cu ele, răspunsul este unul simplu.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare: „Prințesa și zeița'Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare: „Prințesa și zeița'

În momentul în care Oana Roman a făcut planurile pentru această vacanță alături de fiica ei, ea și Marius Elisei nu erau împreună. „Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar', a spus Oana Roman, la Antena Stars, unde a apărut alături de Marius Elisei.

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat.„Cred că e cea mai falsă'

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Îl iubesc foarte mult'

Citește și: Actorul George Mihăiță, dosar penal după ce a provocat un accident.S-a urcat băut la volan

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman

Rămas singur în România, Marius Elisei le simte lipsa celor mai importante persoane din viața lui. Recent, acesta a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu Oana Roman și fiica lor din vacanță. Alături de fotografia superbă, Marius Elisei a scris câteva cuvinte foarte emoționante, numindu-le pe cele două zeiță și prințesă.

Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt…. Am putere să urc încă doi munți…. Vă iubesc', a scris Marius Elisei în dreptul fotografiei cu Oana Roman și Isabela. În plus, acesta a mai publicat o poză cu Oana pe InstaStory, alături de care a scris: „Atunci când puterea ta crește prin ochii persoanei care te iubește'.

Au pecetluit împăcarea cu un sărut

Oana Roman și Marius Elisei au pecetluit împăcarea cu un sărut la malul mării. Aflați în mijlocul unei inimi creionate în nisip, cei doi s-au sărutat pasional, dovadă că și-au dat o nouă șansă. De altfel, înainte de acest moment, Marius Eisei nu s-a sfiit să declare că încă mai are sentimente pentru Oana.

Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (…) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Pe lângă asta, Marius Elisei a mai declarat că e de părere că relația lor este mult mai frumoasă în prezent după divorț.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter