Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: „Îl iubesc foarte mult”

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai acorde încă o șansă relației lor. Dragostea care îi lega a renăscut, iar cei doi nu se feresc să se afișeze împreună și să arate cât de fericiți sunt unul alături de celălalt. De asemenea, Oana Roman a dezvăluit cine a făcut primul pas spre împăcare și cum o surprinde Marius Elisei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă au circulat în social media nenumărate zvonuri cu privire la împăcarea dintre Marius Elisei și Oana Roman, însă recent a venit și confirmarea, când vedeta și soțul ei s-au sărutat la malul mării. Cei doi sunt foarte fericiți unul alături de celălalt, iar Marius Elisei nu încetează să o surprindă pe Oana Roman cu gesturi romantice.

Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: „Îl iubesc foarte mult'Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: „Îl iubesc foarte mult'

Vedeta a vorbit la Antena Stars, unde a apărut alături de tatăl Marius Elisei, despre împăcarea dintre ei. Acesta i-a făcut o surpriză mamei fetiței lui: un aranjament din trandafiri, împărțit în două, mai exact în flori albe și roșii, simbolizând pacea și iubirea.

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:”Noi împreună am fost și când…”

Citește și: Monica Gabor, mesaj dureros la 1 an de la moartea tatălui:„Lasă o durere în inimă…'

Citește și: Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Hill, a născut!Primele imagini cu bebelușul

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit că primește mereu flori de la Marius Elisei, spre fericirea fiicei lor Isabela, care colecționează ghivecele și cutiuțele. Fetița este peste poate de încântată să își vadă din nou părinții împreună.

Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc', a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a mai spus că Marius Elisei a fost foarte romantic la începutul relației, iar acum acesta a revenit la vechiile obiceiuri, dorindu-și s-o surprindă zilnic pe aleasa inimii sale.

Cine a făcut primul pas spre împăcare

În ceea ce privește împăcarea dintre ei, Oana a spus că Marius Elisei a făcut primul pas. Acesta își dorea foarte mult ca ei doi să fie din nou împreună. Drept urmare, au decis să-și mai dea o șansă.

Oana Roman și Isa vor pleca într-o vacanță în Franța, dar Marius nu le va însoți. În momentul în care au fost făcute planurile de vacanță, cei doi erau despărțiți.

A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar', a mai spus Oana Roman.

Vedeta a mai afirmat că a observat multe lucruri schimbate la Marius Elisei, ceea ce o bucură. De asemenea, Oana a spus că este conștientă că mai are și ea lucruri de schimbat la ea, dar cu timpul vor elimina orice factor care poate dăuna relației lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter