Monica Gabor, mesaj dureros la 1 an de la moartea tatălui: „Lasă o durere în inimă...”

Publicat pe

A trecut deja un an de la moartea lui Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor. Monica Gabor nu s-a mai putut abține și a postat primul mesaj de la moartea tatălui, pentru a-l comemora și pe rețelele de socializare, pe cel care i-a dat viață. Monica a dezvăluit, printre altele, că încă este îndurerată de trecerea în neființă a tatălui său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a postat primul mesaj, la un an de la moartea tatălui, Emil Gabor. Bărbatul avea mari probleme cu plămânii, nu se putea deplasa și, în final, a pierdut lupta cu boala. A murit în urma unui infarct și a fost înmormântat la scurt timp după, pe 26 iunie 2020. Dat fiind faptul că atât Ramona, cât și Monica locuiesc peste hotare, pandemia de coronavirus le-a pus bețe în roate fiicelor lui Emil, pentru că nu și-au putut conduce tatăl pe ultimul drum.

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre el: „M-a ajutat mult'

În acest sens, Monica Gabor a transmis un mesaj sfâșietor, la un an de la moartea tatălui. Pentru a-l comemora, fosta doamnă de la Izvorani a mărturisit că nu îl va uita niciodată pe părintele său, iar iubirea pe care i-o poartă este veșnică. Totodată, șatena a precizat și că decesul tatălui i-a provocat un gol imens, care nu se va vindeca prea curând. Internauții au asaltat-o cu comentarii menite să îi ridice moralul.

 

Mesajul emoționant al Monicăi Gabor, la un an de la moartea tatălui Emil

„Un an fără tatăl nostru, Emi Gabor. Întotdeauna te vom iubi, niciodată nu te vom uita și veșnic ne va fi dor de tine. Moartea lasă o durere în inimă pe care nimeni nu o poate vindeca. Dragostea creează amintiri pe care nimeni nu ți le poate lua.', a scris Monica Gabor, pe rețelele de socializare.

Cele două fiice ale lui Emil Gabor nu i-au putut fi alături fizic lui Emil Gabor în urmă cu un an, însă au făcut tot posibilul să participe la înmormântare. Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus le-au împiedicat să vină din Dubai, pe Ramona, respectiv din Statele Unite, pe Monica, dar vedetele au încercat să fie prezente măcar prin intermediul apelurilor video.

„El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Fetele n-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct.', declara, la momentul respectiv, cel mai bun prieten al lui emil Gabor.

Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru a-și înmormânta tatăl

Monica și Ramona Gabor trăiesc o viață luxoasă, peste hotare. Se afișează în locații exclusiviste și alături de oameni bogați, dar alături de sora lor cea mare, Alina, au cerut ajutorul statului, după moartea tatălui.  Alina a făcut o cerere la Casa de Pensii din Bacău, de unde a primit 5.429 RON. Acești bani au ajuns ulterior în contul Monicăi Gabor, potrivit WOWbiz.ro.

Deși avea mai multe probleme de sănătate și era dependent de alcool, ultima dorință a lui Emil Gabor era cu adevărat înduioșătoare. Bărbatul și-ar fi dorit să meargă în SUA, pentru a petrece timp cu nepoata sa pe care o vedea din ce în ce mai rar.

Sursa FOTO:

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter