Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

Publicat pe

Ramona și Monica Gabor au stat la distanță în ultimii doi ani. Nici nu este de mirare, dacă ținem cont că în 2020 s-a declanșat pandemia. Acum, surorile Gabor s-au bucurat de reîntâlnire în Dubai, capitala luxului. Au postat mai multe fotografii pe internet, spre marea bucurie a fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a stat atât de mult departe de sora ei, Monica s-a urcat în avion și s-a bucurat de fiecare clipă petrecută alături de Ramona. Cele două surori au ajuns să aibă o viață în lux, în două țări complet opuse, atât ca poziționare, cât și din punct de vedere cultural.

„Atât de multă dragoste în seara asta', a scris Ramona Gabor lângă una dintre imagini. Monica parcă nici nu a îmbătrânit vreun an. Pare să aibă chipul de puștoaică, semn că viața alături de Mr Pink îi priește. Cel mai probabil, o ajută și faptul că își are acum fiica alături.

Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în DubaiRamona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

Ramona și Monica Gabor, reîntâlnire după 2 ani

Când s-a măritat cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era o puștoaică de 18 ani din Bacău, cu un trecut nu tocmai onorabil și pe care milionarul, pe atunci, de la Izvorani, a adus-o în lumea bună din Capitală. Anii au trecut și Iri nu mai este milionar și nici Monica o puștoaică inocentă, ci o doamnă serioasă, de 32 de ani, care a răzbit peste Ocean.

Recent, Monica Gabor a fost protagonista unei ședințe foto realizate de Viktoria Pashusta, cunoscut fotograf de modă, regizor de film și redactor șef al publicației Basic Magazine. Imaginile au apărut pe pagina de Instagram a fotografului și se poate observa cât de mult s-a schimbat Monica de când nu mai este în atenția tabloidelor din România.

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum: „Încă mai…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte: „L-am iertat’

Cum s-a transformat Monica Gabor

Monica Gabor pare să se fi maturizat și s-a transformat, la cei 32 de ani ai săi, într-o femeie matură, total diferită de adolescenta zbuciumată plecată din Bacău. Nimic nu o mai leagă de țară, după ce tatăl ei s-a stins și el anul acesta.

A apărut în atenția lumii când nici nu-și dăduse Bacalaureatul. Avusese o viață nu tocmai ușoară până atunci, în ciuda vârstei fragede, iar Irinel a fost cu adevărat salvatorul în armură strălucitoare, care i-a schimbat viața. A adus-o în vila lui impozantă din Izvorani și i-a oferit un stil de viață despre care Monica citise doar în reviste și văzuse în filme.

S-au căsătorit când ea a împlinit 18 ani, au devenit și părinții unei fetițe, Irina, dar în 2011 au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter