De ce lipsește Cătălin Bordea de la Xtra Night Show. Actorul se operează: "Nu e de joacă"

Publicat pe

Cătălin Bordea a anunțat că urmează să lipsească două zile din platoul Xtra Night Show, de la Antena Stars. Actorul se confruntă cu probleme de sănătate și va fi operat. Ce i s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea este mereu optimist și cu zâmbetul pe buze. De data aceasta, a avut de făcut un anunț mai puțin pozitiv. Actorul a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea Xtra Night Show, unde ne-am obișnuit să-l vedem seară de seară.

După ce Paula Chirilă a întâmpinat probleme serioase de sănătate și a fost luată cu ambulanța din platou se pare că acum Cătălin Bordea va fi cel care va avea nevoie de îngrijiri medicale.

De ce lipsește Cătălin Bordea de la Xtra Night Show. Actorul se operează: "Nu e de joacă"De ce lipsește Cătălin Bordea de la Xtra Night Show. Actorul se operează: "Nu e de joacă"

Cătălin Bordea lipsește de la emisiune pentru a se opera

Cătălin Bordea nu li se va alătura lui Dan Capatos câteva zile, pentru ca fi supus unei intervenții chirurgicale. În stilul caracteristic, a făcut haz de necaz. A mărturisit că suferă de hemoroizi și va face o operație care să-l scape de durerile ce i-au dat bătăi de cap în ultima vreme, a spus el la Antena Stars.

Cătălin Bordea s-a arătat optimist și susține că nu îi este deloc frică de ceea ce va urma.

Citește și: Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor:a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Citește și: Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani.Cum s-au distrat în Dubai

Cătălin Bordea a avut COVID-19

Aceasta nu va prima dată când Cătălin Bordea va lipsi din emisiune. Actorul a mai fost absent o perioadă, după ce s-a infectat cu COVID-19. A contractat noul coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu virusul din China! La acel moment a stat două săptămâni în izolare.

Cătălin Bordea a avut o formă ușoară, nu a avut complicații, însă a resimțit o stare acută de oboseală.

„Am luat pentru mine, am împărțit cu nevasta-mea. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Eu am dezvoltat o senzație ca și cum (…) am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi', a povestit Cătălin Bordea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter