Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor: a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Publicat pe

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, are un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, dar nimeni nu își imaginează ce dramă ascunde Cătălin Bordea. Este teribil ce i s-a întâmplat în copilărie.

Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor: a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuzDrama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor: a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Cătălin Bordea ascunde o mare durere în suflet. A avut o copilărie dureroasă. Nu doar că părinții săi s-au despărțit pe când avea vârsta de 2 ani, dar el a fost abandonat de tatăl său într-un autobuz.

Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a povestit că nu a fost un copil dorit, mama sa chiar ar fi vrut să facă avort. A fost crescut de ambii părini numai până la vârsta de 2 ani, când părinții s-au despărțit. A fost abandonat de tată într-un autobuz. Norocul său a fost că a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz.

”Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit spynews.ro.

Tot el a povestit că s-a hotărât să își caute tatăl pe când avea 12 ani. S-a prezentat la el acasă și a rămas complet uluit de comportamentul soției lui, care nici măcar nu știa de existența lui. A mărturisit chiar că femeia i-a și gătit.

”La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci. A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost”, a mai precizat Cătălin Bordea.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter