Câștigătoarea Burlacul. Andi Constantin a ales-o pe Ana Bene

Publicat pe

Cine câștigă Burlacul, sezonul 6? În seara aceasta se decide cine este marea câștigătoare dintre cele trei finaliste: Melissa Azak, Ana Bene și Simona Bălăceanu. Rămâne de văzut cine este aleasa inimii lui Andi Constantin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine câștigă Burlacul sezonul 6? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Pretendentele la inima Burlacului sunt: Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu.

După două luni de competiție, Andi Constantin a cunoscut nu mai puțin de 25 de tinere. A trăit momente unice alături de posibilele lui partenere atât în locații din România, cât și din Turcia.

Câștigătoarea Burlacul. Andi Constantin a ales-o pe Ana BeneCâștigătoarea Burlacul. Andi Constantin a ales-o pe Ana Bene

În această seară, de la 20.30 urmează să se afle cine este marea câștigătoare Burlacul sezonul 6.

Ana Bene, posibilă câștigătoare Burlacul

Cine câștigă Burlacul, sezonul 6? Ana Bene este posibila câștigătoare, fiind una dintre finaliste. Concurenta a reușit să-i atragă atenția lui Andi Constantin încă de la prima lor întâlnire. Au avut nevoie doar de o discuție și scânteia s-a aprins între cei doi și se pare că aceasta a fost întreținută cu succes.

Ana Bene este de profesie cosmetician și make up artist, dar printre pasiunile ei se numără și sporturile de iarnă.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învățat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine.’, a povestit Ana Bene, finalistă la Burlacul.

Citește și: Primele imagini de la finala Burlacul.Andi Constantin alege dintre 3 fete

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat” relațiile:”Atunci aveam tot, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Melissa Azak, posibilă câștigătoare Burlacul

Cine câștigă Burlacul, sezonul 6? Melissa Azak este posibilă câștigătoare, fiind una dintre finaliste. Melissa de la Burlacul are 28 de ani. Tânăra s-a născut în Franţa şi este pe jumătate turcoaică. Concurenta a făcut cursuri de design vestimentar.

‘M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc’, a declarat Melissa, posibilă câștigătoare Burlacul.

Melissa s-a înscris la Burlacul într-un mod inedit, diferit față de celelalte concurente deja aflate deja în concurs. A observat echipa de filmare pe străzile din Istanbul, a abordat-o şi nu a stat mult pe gânduri până să ia decizia de a se înscrie în competiţie.

Simona Bălăceanu, posibilă câștigătoare Burlacul

Cine câștigă Burlacul sezonul 6? Simona Bălăceanu este posibilă câștigătoare, fiind una dintre finaliste. Simona Bălăceanu are 25 de ani. Este kinetoterapeut de profesie, dar se ocupă și cu pictura.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este culoarea mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat.

Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum. Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o trăire de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea', spune Simona Bălăceanu de la Burlacul.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter