Cine este Melissa de la Burlacul. S-a născut în Franța și e pe jumătate turcoaică

Publicat pe

Cine este Melissa de la Burlacul 2021? Melissa este noua concurentă din cadrul show-ului matrimonial, decisă să-l cucerească pe Burlacul Andi Constantin. Precum era de așteptat, celelalte concurente nu au privit cu ochi buni intrarea ei în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Melissa de la Burlacul? O nouă concurentă se alătură show-ului matrimonial și este hotărâtă să lupte inima lui Andi Constantin. Tânăra a apărut în cea de-a șaptea ediție și a generat îngrijorare în rândul celorlalte concurente.

Cine este Melissa de la Burlacul. S-a născut în Franța și e pe jumătate turcoaicăCine este Melissa de la Burlacul. S-a născut în Franța și e pe jumătate turcoaică

Cine este Melissa de la Burlacul

Melissa de la Burlacul are 28 de ani. Tânăra s-a născut în Franţa şi este pe jumătate turcoaică. Noua concurentă a făcut cursuri de design vestimentar.

'M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc', a declarat Melissa, potrivit wowbiz.ro.

Cum s-a înscris Melissa la Burlacul

Melissa s-a înscris la Burlacul într-un mod inedit, diferit față de celelalte concurente deja aflate deja în concurs.

Melissa de la Burlacul a observat echipa de filmare pe străzile din Istanbul, a abordat-o şi nu a stat mult pe gânduri până să ia decizia de a se înscrie în competiţie.

Citește și: Simona Bălăceanu este câștigătoarea Burlacul?Detaliul care a dat de înțeles că este aleasa lui Andi

Citește și: Program TV Burlacul.De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul:„I-am zis să oprim nebunia'

Reacția concurentelor când au văzut-o pe Melissa la Burlacul

Celelalte fete care se află deja în concurs nu au privit venirea Melissei cu ochi buni și s-au simțit amenințate de prezența ei în cadrul show-ului.

„Eu sunt sigură pe mine. Melissa nu e o…Melissa e ok şi atât', a spus Simona.

„Dacă ştie să gătească o oprim', a adăugat și Oana la rândul ei.

Răzvan Fodor le-a întrebat pe fete cum o văd pe noua concurentă și o parte din fete i-au făcut o descriere în câteva cuvinte.

„Are un corp armonios. Eu mă gândeam că o să ne dea sfaturi de îmbrăcăminte', a spus Simona.

Melissa a făcut școala la Paris

„Este o fată foarte inteligentă şi o să vedeţi asta. Vorbeşte engleză, şcoala şi-a făcut-o la Paris', a completat prezentatorul Răzvan Fodor.

„Pare sigură pe ea', a mai completat Simona.

Malinka s-a arătat interesată dacă Melissa se va muta în București și imediat a venit și răspunsul lui Răzvan Fodor: „Nu, ea prima oară se va muta cu voi în casă'.

În timp ce se vorbea despre noua concurentă, Dominique Nuţă i-a spus în șoaptă Malinkăi: „Mi s-a părut aşa, ca o escortă”, moment în care cealaltă concurentă i-a răspuns cu… un zâmbet.

Melissa a primit trandafirul de la Burlac şi a rămas în competiţie.

Captura foto YouTube, Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter