Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul. Câștigă bani din pictură

Publicat pe

Telespectatorii Antena 1 s-au întrebat cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul. Tânăra brunetă a fost chiar prima norocoasă care l-a cunoscut pe Andi Constantin, în ediția de debut al acestui sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tânăra i-a făcut un cadou deosebit lui Andi Constantin, dăruindu-i un tablou, în care apar amândoi, sub cerul înstelat, luminat de lună.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, scria Simona, pe contul ei de Facebook.

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul. Câștigă bani din picturăCine este Simona Bălăceanu de la Burlacul. Câștigă bani din pictură

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul

Simona Bălăceanu, frumoasa brunetă de la Burlacul, este în vârstă de 25 de ani. Este kinetoterapeut de profesie, dar se ocupă și cu pictura. Din fericire pentru ea, l-a impresionat suficient pe Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, încât să primească un trandafir roșu.

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Andi Constantin a ținut să scrie câteva rânduri emoționante, înainte de prima ediție Burlacul, din 2021.

‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită., a scris Andi Constantin.

‘O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!, a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter