Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții: „Toată casa a fost...”

Publicat pe

Daiana Anghel s-a căsătorit religios, la începutul acestei luni, cu Sorin Gonțea, alături de care trăiește o superbă poveste de dragoste de ani buni. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit care au fost tradițiile pe care le-au respectat la nuntă, dar și cum s-a întâmplat ca mirele să fie uitat acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daiana Anghel s-a căsătorit în mare secret, la doi ani după ce a spus „da’ în fața ofițerului stării civile. Fosta prezentatoare TV și Sorin Gonțea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la o biserică din Brașov, acolo unde au avut parte și de o petrecere pe cinste. În cadrul unei emisiuni TV, Daiana Anghel a povestit despre tradițiile pe care le-au respectat, dar și despre incidentele care s-au petrecut în ziua nunții.

Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții: „Toată casa a fost...'Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții: „Toată casa a fost...'

Daiana Anghel și Sorin Gonțea nu au respectat chiar toate tradițiile din ziua nunții, însă printre obiceiurile care nu au putut să fie trecute cu vederea s-a numărat și furatul miresei.

Furatul miresei este înainte de nuntă. Mirele cu nașii vin la mireasă acasă să o ia. Există acest obicei în care domnișoara de onoare negociază cu mirele să-i dea mireasa. (…) Am avut lăutari acasă în curte. Nu știu prea multe despre ce s-a întâmplat, am auzit că a fost foarte fain, eu eram în casă, mă pregăteam. Îmi pare rău că nu am participat', a declarat Daiana Anghel.

Citește și: Daiana Anghel s-a căsătorit în secret!Cristina Ich a prins buchetul

Citește și: De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum:„Sunt geloase pe mine'

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Citește și: Jo și Juno s-au împăcat?Cum i-a fotografiat Gina Pistol, împreună

Daiana Anghel, despre peripețiile din ziua nunții

Marele eveniment nu a fost lipsit și de incidente. În ziua nunții dintre Daiana Anghel și Sorin Gonțea, alesul inimii fostei prezentatoare TV a fost uitat acasă. Drept urmare, Daiana a fost nevoită să îl aștepte pe soțul ei în mașină, în fața bisericii. Totuși, mirele nu s-a panicat pentru că era conștient de faptul că ceremonia religioasă nu are cum să înceapă fără el.

Partea funny a fost că mirele a fost uitat în fața casei. Cumva nu a fost luat în calcul. Toată lumea orbita în jurul meu. După ce am spart paharul, el stătea în poartă și aștepta să iasă toată lumea. Toți au plecat și a rămas cu domnișorul de onoare, să zic așa. (…) El era relaxat pentru că știa că la biserică nu avem cum să începem fără el și cineva tot se prinde că mirele lipsește. (…) Am stat în mașină până a ajuns și el și eu am intrat ultima', a mai povestit Daiana Anghel.

Daiana Anghel: „El a dormit la hotel'

În ziua dinaintea nunții, Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat, dar asta nu pentru că și-au dorit să respecte tradidiția. Casa era cuprinsă de un asemenea haos, încât Sorin Gonțea s-a văzut nevoit să doarmă la hotel.

Am stat separați. El a dormit la hotel. Nu am făcut chestia asta pentru că nu trebuie, dar cumva toată casa a fost monopolizată de mine, de nașă și de toate fetele', a mai explicat vedeta.

Daiana Anghel activează, în momentul de față, în mediul online, iar fosta vedetă TV a strălucit, la propriu și la figurat în ziua nunții, în cele două ținute pe care le-a ales. Dacă prima rochie de mireasă a fost albă, scurtă și cu trenă, cea de-a doua alegere a blondinei nu a fost deloc specifică unei mirese! Aceasta a optat pentru o rochie A-line argintie, strălucitoare, pe care a accesorizat-o cu o curea subțire, pentru a-și marca talia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter