Raluca Munte de la Puterea Dragostei, de urgență la spital: "N-am mai putut să respir"

Publicat pe

Raluca Munte de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile! A ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău și nu mai putea respira. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit prin ce a fost nevoită să treacă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Nu mai putea respira și înghiți, dat fiind că amigdalale i se inflamaseră foarte tare.

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, de urgență la spital: "N-am mai putut să respir"Raluca Munte de la Puterea Dragostei, de urgență la spital: "N-am mai putut să respir"

„Mă simt oribil, dacă mă întrebați cum sunt. M-am dus azi dimineață la urgențe, pentru că mi s-au umflat foarte tare amigdalele, mi s-a umflat rău gâtul, e foarte inflamat. Nu am mai putut să respir și să înghit', a spus Raluca de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare, îngrijirându-și urmăritorii.

Raluca de la Puterea Dragostei: „În viața mea nu o să mai mă duc la urgențe'

Bruneta s-a arătat revoltată de modul în care a fost tratată, că medicul de gardă nu a consultat-o, ci doar i-a comunicat că ar fi avut simptome de COVID. I-a spus medicului că este vaccinată, i s-a făcut testul aferent și i-au fost prescrise anumite antibiotice, apoi a fost trimis acasă.

Citește și: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Ne-am grăbit…'

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei și fratele lui au împărțit aceeași iubită:”A fost o întâmplare”

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Diaconescu, la înmormântarea lui Florin Condurățeanu:„Mi-a fost ca un tată'

„Bineînțeles, pe lângă faptul că în viața mea nu o să mai mă duc la urgențe, pentru că o doamnă doctoriță de acolo, care m-a consultat, a fost foarte irascibilă.

S-a comportat foarte aiurea cu mine. Nici măcar nu m-a consultat în gât.. Ea, fără să mă consulte, mi-a zis că am COVID. Toate simptomele pe care eu le am sunt de COVID. Cât mi-a luat testul, mi-a făcut o perfuzie', a mai spus Raluca Munte.

Raluca Munte: „Nici măcar nu s-a uitat să vadă ce am acolo'

În ciuda faptului că i s-a administrat antibiotic, Raluca susține că durerea persistă, iar rezultatul testului nu l-a primit nici ore mai târziu.

E ora 7 după-amiază și eu nu am primit rezultatele testului.Am vaccinul făcut, dar problema este că mă doare gâtul foarte, foarte tare. Nici măcar nu s-a uitat să vadă ce am acolo. Am puroi sau nu am puroi?! Mi-a făcut o perfuzie, mi-a dat antibiotice și du-te acasă', a adăugat Raluca Munte pe contul său de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter