Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Ne-am grăbit...”

Publicat pe

Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei au decis să se despartă! De fapt, cea care a pus punct relației a fost Nadia și spune acum că s-a grăbit când a intrat în povestea de dragoste cu Cristian. Gelozia ei ar fi motivul care a dus la această ruptură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristian Comănici a avut mai multe iubite la Puterea Dragostei și se pare că nici relația cu Nadia nu este ceea ce își dorește, având în vedere că tânăra l-a părăsit. Nadia s-a enervat că iubitul ei dă atenție altor fete și mai puțin ei.

Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Ne-am grăbit...'Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Ne-am grăbit...'

„Consider că ne-am grăbit amândoi cu relația asta și eu aș vrea să închei. De jumătate de oră vorbești cu Mariana, pe mine m-ai lămurit. „, i-a reproșat Nadia lui Cristian.

„Păi dacă tu faci manevre pe la spatele meu, Nadia.”, s-a justificat Cristian.

Cine este Cristian Comănici de la Puterea Dragostei

Cristian Comănici este fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea a două sezoane Puterea Dragostei și s-a înscris în sezonul 3 al Puterea dragostei ca să își găsească jumătatea.

Cristian Comanici are 23 de ani și este din Tecuci. A activat în mai multe domenii, printre care construcții, informatică, iar ultima ocupație a fost tester de jocuri. Își dorește să-și găsească perechea potrivită. Este pasionat de lectură, documentare istorice și jocuri video.

Cristian Comanici își dorește o față ambițioasă, inteligentă, care să aibă simțul umorului. Consideră că cel mai important lucru la o față este bunătatea sufletului.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:„Mi-a spus niște lucruri în vis’

Cristian Comănici a avut mai multe relații și flirturi la Puterea Dragostei

Cristi Comănici a încearcat luni bune să o cucerească pe Mariana. La un moment dat, acesta a avut și un rival în lupta pentru dragostea fetei, pe Rareș.

Fratele Biancăi Comănici a fost deschis încă de la început în ceea ce privește sentimentele lui pentru Mariana, însă ea nu-i spunea nici da, nici nu. La un moment dat, Cristi Comănici și-a pierdut orice speranță și era gata să renunțe la a o cuceri pe Mariana și la a forma un cuplu în casa Putearea Dragostei cu ea.

Însă, după toate aceste ezitări din partea Marianei, Cristi pare că a obținut ce și-a dorit. Cei doi s-au sărutat în urmă cu trei luni, dar relația lor nu a fost ceea ce sperau fanii show-ului.

Mariana l-a părăsit pe Cristian Comănici pentru că este prea tânăr

Concurentul de la Puterea Dragostei a dezvăluit la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei’ că, în prezent, între el și Mariana nu ar exista mai mult decât o prietenie. Tânăra este cea care ar fi dorit să pună punct poveștii lor de dragoste, motivul fiind că nu se simte confortabil alături de un bărbat mai tânăr decât ea.

Nu am plutit pe aceeași linie niciodată. Mariana cred că a pornit cu gândul că nu vrea să formeze un cuplu cu cineva mai mic decât ea. Îi doresc tot binele. Ea dorește să își facă o familie. Am înțeles acest lucru.

Eu eram gata să îmi fac o familie, dar nu cred că m-a crezut cu adevărat. Cu siguranță va veni și o fată pentru mine cu care să îmi fac o relație.

Eu nu am fost niciodată bărbatul potrivit pentru ea. Nu o mai iubesc. O apreciez enorm. Este un prieten apropiat, dar nu am fost și nu vom putea fi niciodată pe aceeași linie.’, a dezvăluit concurentul de la Puterea Dragostei.

Nu a trecut mult de la despărțirea lor, că tânărul s-a cuplat cu Nadia, însă gelozia acesteia a rupt relația.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter