Jo și Juno s-au împăcat? Cum i-a fotografiat Gina Pistol, împreună

Publicat pe

Jo și Juno s-au împăcat? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după botezul micuței Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi au fost surprinși îmbrățișați, iar mesajul transmis de Gina Pistol a stârnit noi speculații, că cei doi s-ar fi împăcat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jo și Juno au avut o relație marcată de numeroase despărțiri și împăcări și nu puțini sunt cei care se întreabă acum dacă cei doi nu cumva și-au mai dat o șansă.

Jo și Juno s-au împăcat? Cum i-a fotografiat Gina Pistol, împreunăJo și Juno s-au împăcat? Cum i-a fotografiat Gina Pistol, împreună

Jo și Juno s-au împăcat? Gina Pistol i-a dat de gol

Jo și Juno s-au împăcat? Totul a pornit de la un story postat de Gina Pistol, unde Jo și Juno apar îmbrățișați. Mai mult, mesajul postat de iubita lui Smiley a generat și mai multe speculații pe marginea acestui subiect.

„Jo+Juno=…', a scris prezentatoarea în dreptul fotografiei cu cei doi, ceea ce i-a dus pe internauți cu gândul că Jo și Juno s-au împăcat.

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:”Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Jo și Juno s-au împăcat, după ce și-au recunoscut greșelile:”Am considerat că e normal să mai luăm o gură de aer!”

Citește și: Elena Marin de la Survivor, criticată pentru că „joacă rolul de victimă':„Plânge din orice, dar vorbește cu răutate'

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Jo: „Am avut o relație cu năbădăi'

Jo și Juno au avut o relație cu năbădăi, lucru recunoscut inclusiv de Jo. Artista a vorbit de mai multe ori despre motivele despărțirii. Recent, a precizat că unul dintre acestea ar fi fost impulsivitatea partenerului.

'Am avut o relație cu năbădăi. Ne-am iubit mult, noi așa, doar că nu ne potriveam neapărat, firile noastre nu se potriveau, câteodată ne certam, câteodată ne împăcam. Dar și când ne împăcam…cred că de asta ne și certam, ca să ne împăcăm. Ne împăcam frumos rău. Pentru vârsta pe care o aveam atunci, a fost ok. Era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta nu puteam să mă obișnuiesc', a spus Jo.

De ce și-au acordat Jo și Juno mai multe șanse

De asemenea, Jo a vorbit și despre motivele pentru care și-au acordat atât de multe șanse, de-a lungul relației.

„Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu „ciorba reîncălzită, cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi. De multe ori, doi oameni au nevoie să ia o pauză, să se vindece separat ca să poată să strălucească mai apoi împreună.

Din trei ani de relație nu regret nimic. Câteodată mă gândeam că părinții mei au 30 de ani de căsnicie și n-au făcut câte am făcut noi în trei ani. N-am ce să regret. Mă gândesc cu drag la fiecare moment, chiar și la alea mai puțin plăcute. Toate momentele ne-au făcut să fim ceea ce suntem azi', ne-a povestit Jo în urmă cu câteva luni.

Jo: „Vreau copii, mă gândesc serios la familie'

Jo, însă, are planuri mari și nu exclude să devină mămică în viitorul apropiat.

'Acum am ajuns să mă gândesc la familie. Vreau copii, nu știu câți, câți vrea Dumnezeu. Am început să mă gândesc serios la treaba asta, la făcut copii, trebuie să mă apuc de treabă', a mai spus frumoasa artistă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter