Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor: „Are o inteligență distructivă”

Publicat pe

Scandalul dintre Elena Marin și Zanni continuă la Survivor România. După ce Ștefan Ciuculescu a fost eliminat din competiție, Elena s-a decis să spună tot ce crede ea despre Zanni. Aceasta i-a adus acuze grave Faimosului și spune că „rivalul' său i-a dovedit cât de malefic este.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Elena Marin și Zanni atinge cote maxime la Survivor România. Faimoasa a ținut să spună tot ce crede despre principalul ei rival din competiția difuzată la Kanal D. După eliminarea lui Ștefan Ciuculescu, Elena Marin a spus că a rămas singură la Survivor și că este conștientă că îi va fi foarte greu.

Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor: „Are o inteligență distructivă'Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor: „Are o inteligență distructivă'

„Îmi dau seama că am rămas singură și că îmi va fi foarte greu. Îmi va fi greu la joc, cât și în camp, și în a avea discuții și în a mă exprima și a spune ceea ce simt nu doar cu ei, ci cu oricare dintre ei. Mă întreb de ce simte nevoia să fie atât de malefic (n.r. Zanni)', a spus Elena Marin la Survivor.

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin de la Survivor, criticată pentru că „joacă rolul de victimă':„Plânge din orice, dar vorbește cu răutate'

Citește și: Ana Porgras le închide gura celor care îl critică pe Zanni, la Survivor:„Exact așa se comportă un campion'

Citește și: Cum se înțelegea Delia cu mama ei, în adolescență:„La 18 ani am plecat de acasă'

Elena Marin l-a jignit pe Zanni, la Survivor

În continuare, Elena Marin a spus despre Zanni de la Survivor că este foarte inteligent, doar că inteligența lui este una distructivă. Ea a spus că el se folosește de această abilitate pentru a face lucruri rele, pentru a face strategii și „pentru a da în cap celor de lângă el'.

E adevărat că are o inteligență, dar o inteligență distructivă pe care nu o folosește pentru a face lucruri bune. Întotdeauna o folosește pentru a face lucruri rele, pentru a ascoate din contex, pentru a face strategii, pentru a da în cap celor de lângă el', a mai spus Elena Marin despre Zanni, la Survivor.

Zanni, favoritul publicului la Survivor

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt rivali și pentru poziția de favorit al publicului. Zanni a avut de multe ori cele mai multe voturi din partea oamenilor, însă, în ultimele săptămâni, a fost detronat de Elena Marin. Totuși, în cadrul celui mai recent consiliu de la Survivor, Zanni a fost desemnat favoritul publicului și a spus că nu intenționează să se schimbe, iar cei care îi sunt alături trebuie să-l placă așa cum este.

„Am avut palpitații de două săptămâni încoace, am simțit că sunt într-un tren care deraiază și mă întrebam de ce deraiază trenul că nu am greșit cu nimic. (…)

Am învățat din greșeli, am învățat de la toți cei din jurul meu și eu nu am schimbat nimic de la începutul competiției. Cea mai mare problemă pe care mulți au văzut-o la mine e că spun lucrurilor pe nume și asta o să fac în continuare și nu o să mă schimb doar pentru că mă judecă oamenii de acasă, pentru că ei nu sunt aici cu mine. Mă bucur că oamenii de acasă m-au votat și empatizează cu mine. Acum spun tot ce gândesc diplomat, elegant, și mi se pare corect. Dacă s-ar schimba, nu aș înțelege. Eu am niște principii și lumea mă va iubi așa cum sunt eu. Mulțumesc că m-ați votat', a spus Zanni, la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter