Cum se înțelegea Delia cu mama ei, în adolescență: „La 18 ani am plecat de acasă”

Publicat pe

Deși este cunoscută de toată țara, puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața și copilăria Deliei Matache. Invitată la primul podcast realizat de Andra, artista a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre adolescență, dar și despre viața de familie din prezent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nu mulți sunt cei care cunosc viața Deliei Matache, deși este celebră în toată țara. În urmă cu câteva zile, cântăreața a fost invitată la primul podcast realizat de Andra, unde a povestit că la vârsta de 18 ani a plecat de acasă și a explicat de ce, deși își dorește să aibă, nu va face copii.

Delia a plecat de acasă după majorat

Una dintre mărturisirile făcute de Delia a fost faptul că, după ce a împlinit 18 ani, vedeta a plecat de acasă. Se pare că părinții artistei erau foarte stricți, iar o ceartă cu mama sa a pus capac.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau'.

Cum se înțelegea Delia cu mama ei, în adolescență: „La 18 ani am plecat de acasă'Cum se înțelegea Delia cu mama ei, în adolescență: „La 18 ani am plecat de acasă'

Delia a vorbit în detaliu despre plecarea ei de acasă după ce a devenit majoră. Artista a povestit că și-a făcut bagajul de față cu mama ei, dar că a uitat să ia ce era cel mai important. Cântăreața a mai mărturisit că la o lună de la plecare, mama a sunat-o să o cheme acasă.

Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea', a povestit Delia.

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu:

Citește și: Scandal cu droguri la Eurovison. Solistul trupei Maneskin neagă acuzațiile:

Citește și: Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse.

Ce spune Delia despre un eventual copil

Delia Matache s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012, însă cei doi nu au copii. Deși este un subiect pe care nu îl abordează prea des, artista a făcut câteva mărturisiri în podcastul Andrei.

„Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate', a dezvăluit Delia.

Delia, mărturisiri despre viața de cuplu

În același interviu, Delia a vorbit și despre cum este relația dintre ea și soțul ei, Răzvan Munteanu. Conform vedetei, cei doi nu își declară dragostea în cuvinte: „ Eu cu Răzvan nu suntem romantici, nu ne spunem te iubesc, nu suntem siropoşi, suntem mai degrabă o echipă'.

Cu toate acestea, Delia i-a făcut o declarație de dragoste soțului, în timpul podcastului: „Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter