Ana Bene este câștigătoarea Burlacul. Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Publicat pe

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul! Andi Constantin a avut de ales între trei finasliste: Melissa Azak, Ana Bene și Simona Bălăceanu. Burlacul i-a mărturisit Anei Bene că i-a atras atenția încă de când a văzut-o prma dată. Însă, în locul inelului, acesta i-a oferit un cadou pe care îl avea de la mama lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Burlacul. Aleasa lui Andi Constantin a fost Ana Bene, iar, într-un cadru de poveste, ce-i doi au avut parte de un moment emoționant în care au vorbit despre ce simt unul pentru celălalt.

„Iartă-mă că te-am făcut să aștepți, dar știi cum se spune, lucrurile bune se lasă așteptate. Îți amintești că la începutul acestui drum noi nu am avut o întâlnire. Ai stat ascunsă și eu nu te-am remarcat. Te-am văzut în schimb la prima ceremonie și erai superbă. Aveai o rochie roșie și m-am gândit cu disperare atunci când te-am văzut în razele dimințeii că e posibil să nu fi ales un trandafir pentru tine. Nu reținusem numele și în capul meu era doar „Doamne, te rog spune-mi că am luat un trandafir pentru ea', i-a spus Andi Constantin Anei Bene, câștigătoarea Burlacul 2021.

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul. Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul ineluluiAna Bene este câștigătoarea Burlacul. Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Ana Bene este câștigtoarea Burlacul

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, l-a impresionat pe Andi Constantin. Totuși, chiar dacă are doar cuvinte de laudă la adresa ei, declarațiile lui emoționante nu au fost urmate de o cerere în căsătorie. Mai exact, Andi i-a spus Anei că nu se cunosc într-atât de bine încă să o ceară în căsătorie și că, dacă ar face acest pas acum, ar fi doar de show.

Rezultate așteptării au venit la Cluj. Atunci am început să te simt deschisă. Am văzut o altă Ana, una care mi-a plăcut. Sunt atât de multe lucuri pe care le apreciez la tine. Ești calmă, ești caldă, ești protectoare. (…) Noi am avut practic două date-uri până acum și chiar dacă înțeleg perfect motivele rezultatul e același. Noi doi încă nu ne cunoaștem sufiecent pentru a lua o decizie atât de mare: căsătoria. Acest inel nu cred că-și are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă aș da acum acest inel, aș face pentru show și nu vreau să fac promisiuni de care nu sunt sigur. Căsătoria pentru mine înseamnă ceva ce se face o singură dată în viață și nu mă joc cu acest lucru. Te rog, spune-mi sincer, îmi înțelegi această decizie?', a continuat Andi Constantin să-i spună Anei Bene, câștigătoarea Burlacul.

Citește și: Trecutul burlacului Andi Constantin:”Am avut o perioadă de rebeliune, nu înțelegeam…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:”Faptul că a existat o conexiune între noi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Ce mesaj neașteptat i-a trimis Sebastian lui Zanni, la Survivor:„Chiar dacă eu am plecat…'

Ce cadou a primit Ana Bene de la Andi în schimbul inelului

Andi Constantin i-a mai spus Anei Bene că simte că ea este alegerea corectă, că are toate calitățile pe care el le caută la o femeie, însă ceea ce simte pentru ea nu este iubire pentru că se cunosc de prea puțin timp. În plus acesta i-a oferit un cadou cu valoare sentimentală în schimbul inelului: o brățară pe care mama lui i-a dat-o s-o ofere unei persoane speciale.

Dar să știi că nu am terminat! Mama mi-a dat ceva la care ea ține foarte mult. E o brățară pe care m-a sfătuit să o ofer unei persoane speciale pe care o s-o întâlnesc. Știu sigur că tu ești acea persoană specială. Să știi că te respect foarte mult și cred că meriți tot ce e mai bun de la viață. Pentru că te respect atât de mult, vreau să fiu sincer când vine vorba despre sentimentele mele, pentru că vreau să-ți dau ție șansa de a decide și tu ce-ți dorești. Știi că nu spun cuvinte mari și goale, așa că o să zic exact ce simt. Simt că ești alegerea corectă și rațională, că tu ești cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie, iar ceea ce simt pentru tine în acest moment nu este iubire, pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc', i-a mai transmis Burlacul câștigătoarei emisiunii.

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, a acceptat ultimul trandafir

Andi Constantin a vrut s-o lase pe Ana Bene, căștigătoarea Burlacul, să aleagă. Acesta i-a spus tinerei că poate nu vor avea parte de o poveste de dragoste ca în povești, dar el este dispus să încerce. Drept urmare, acesta a întrebat-o pe Ana Bene dacă îi acceptă ultimul trandafir. Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, iar povestea lor de dragoste a fost pecetluită cu un sărut.

Ceea ce simt se numește drag. Încă nu pot spune că sunt în punctul în care pot proiecta viața în doi cu tine, pentru că încă ne descoperim. Ai nevoie de un om matur și cumpătat, eu sunt pe drumul de a deveni unul, ai nevoie de o dragoste împărtășită. Eu în acest moment nu simt acest lucru, dar sunt pe drumul de a-l construi. Nu pot să-ți garantez că o să te fac fericită, că o să avem o viață ca-n povești, dar eu sunt dispus să încerc. Pentru că tu ai spus că nu-ți dorești nesiguranță, decizia e a ta. Ana, ai vrea împreună să facem pașii corecți și să vedem dacă rezultatul e cel corect? Dragostea adevărată nu se găsește, se construiește. Eu cred că vom avea niște premise bune', a mai spus Andi.

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul: „Am simțit o chimie de la început'

Înainte ca Andi Constantin s-o desemneze pe Ana Bene căștigătoarea Burlacul, Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii de la Antena 1, și-a dorit să afle care sunt sentimentele finalistelor. Ana Bene a dezvăluit că încă de la început a simțit o chimie între ea și Andi.

Pot să zic că am simțit o chimie încă de la început și că s-a legat ceva frumos care s-a construit în timp, ceea ce pentru mine este foarte important. Am oferit după cum este felul meu de-a fi, dar pot să zic că am primit mult. Asta m-a făcut să vreau să ofer și mai mult”, a dezvăluit Ana Bene, răspuns care i-a plăcut lui Andi.

Mai întâi, Andi Constantin a eliminat-o pe Melissa Azak, după care pe Simona Bălăceanu. Acesta i-a spus Simonei că deși au multe calități comune, au și multe defecte comune de care el încearcă să scape. Ambele concurente nu și-au putut stăpâni lacrimile și au izbucnit în plâns auzind verdictul Burlacului.  

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, a avut cancer la sân

Încă de la început, Ana Bene și-a dorit să fie sinceră cu Andi Constantin, așa că i-a destăinuit că a suferit de cancer la sân pe când avea 29 de ani. „Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân la 29 de ani', i-a spus Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, lui Andi, la începutul competiției.

Andi Constantin a fost impresionat de povestea tinerei. „Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea, blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, dar și frica. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine', a spus Andi Constantin, după ce Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, i-a spus că a suferit de cancer la sân.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter