Trecutul burlacului Andi Constantin: "Am avut o perioadă de rebeliune, nu înțelegeam..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Astăzi este finala Burlacul! Andi Constantin are de ales dintre trei fete, Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu. Cu toate că s-au aflat multe lucruri despre Andi în cadrul emisiunii, au mai rămas lucruri mai puțin știute din trecutul, dar și din prezentul său. Iată cum și-a petrecut copilăria și cum arată o zi din viața lui Andi Constantin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viața ta amoroasă este un subiect intens dezbătut, însă sunt convinsă că ai trăit multe alte experiențe care merită povestite. Cum a fost copilăria ta, de exemplu? Ai crescut la Băicoi, locul în care te-ai născut?

Am avut o copilărie frumoasă și sănătoasă! Am suferit din dragoste, am suferit din cauza unor frustrări, însă le-am asimilat și le-am acceptat. Copilăria mea a fost ca a oricărui alt copil din România anilor 90: cu cheia la gât, fotbal în spatele blocului, cu neajunsuri, dar și cu bucuria lucrurilor simple.

Trecutul burlacului Andi Constantin: "Am avut o perioadă de rebeliune, nu înțelegeam..." / EXCLUSIVTrecutul burlacului Andi Constantin: "Am avut o perioadă de rebeliune, nu înțelegeam..." / EXCLUSIV

Andi Constantin: „Am fost o mică pacoste pentru ai mei'

Am crescut la Băicoi, un oraș mic de provincie din județul Prahova. Eram un copil cu foarte multă energie, țin minte că îmi plăcea să stau toată ziua pe afară, așa că părinții mei m-au înscris la multe sporturi, printre care fotbal, karate și înot. Cred că am fost și o mică pacoste pentru ai mei, mereu veneam cu accidentări acasă, țin minte că nu era sărbătoare care să nu mă prindă cu cicatrici, unele chiar și pe față. Cu toate astea, sunt cel mai recunoscător pentru copilăria mea, încă țin legatura strâns cu toți prietenii mei din copilărie, mulți la casele lor deja de ceva vreme.

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat” relațiile:”Atunci aveam tot, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:”Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele”/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Diaconescu, la înmormântarea lui Florin Condurățeanu:„Mi-a fost ca un tată'

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Burlacul Andi Constantin: „Am avut o perioadă de rebeliune în liceu'

Cum ai fost ca adolescent?

După cum spuneam, am fost un copil și un adolescent cu foarte multă energie, iar spiritul meu liber era tot timpul chinuit de regulile și lucrurile pe care „trebuie să le ai sau să le faci ca să fii acceptat. Am avut o perioadă de rebeliune în liceu, cred că nu înțelegeam atunci eforturile pe care părinții mei le făceau pentru lucrurile pe care mi le ofereau, însă acum le mulțumesc că m-au educat și că m-au crescut cu bun-simț, pentru că datorită lor sunt bărbatul de astăzi.

Andi Constantin: „Îmi place să citesc cărți de dezvoltare personală'

Pe final, vorbește-ne despre pasiunile tale. Cum arată o zi din viața lui Andi și ce face atunci când nimeni nu îl vede?

Atunci când nimeni nu îl vede, Andi este un om cât se poate de normal! Mă uit la filme, sunt mare consumator de SF-uri și, dacă încep un serial care mă prinde, ajung să îmi petrec multe nopți la rând pe canapea, cu popcorn în brațe, până îl termin.

Îmi place să citesc cărți de dezvoltare personală, nu pentru că îmi propun să îmi trăiesc viața din cărți, ci pentru că îmi place să aud cât mai multe opinii despre un subiect care mă interesează, iar în baza informațiilor adunate pot să îmi formez propria opinie. În fiecare zi fac sport, și o fac cu pasiune. Nu este doar un job, din pasiune am ajuns campion național și cu aceeași pasiune cred că voi face sport și la 70 de ani.

O altă pasiune recent descoperită este designul interior. Sigur, nu sunt expert, dar mi-am dat seama că mă atrage acest domeniu când m-am apucat, acum câteva luni, să caut un tablou pentru living și am ajuns să modific aproape toată casa apoi. Îmi place că pot să mă ocup singur de lucruri care îmi fac viața, și acum și casa, mai frumoasă. Așadar, o zi obișnuită din viața mea este împărțită între toate activitățile acestea, timpul pe care îl petrec cu câinele meu și gătit. Mai am și alte pasiuni – motocicleta, chitara, montajele video –, dar nu sunt parte din fiecare zi a mea, ci mai mult ocazionale.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă