Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor. „Mi-am dat seama acum...”

Publicat pe

Concurenții de la Survivor România au început, din această săptămână, jocurile individuale. La finalul zilei, un singur participant este câștigător și face o propunere spre eliminare. Primul joc individual a fost câștigat de Marius Crăciun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marius Crăciun este câștigătorul primului joc individual de la Survivor România. El a fost nevoit să facă o nominalizare pentru eliminare, decizie pe care va trebui să o ia fiecare concurent care iese învingător în ziua respectivă. Până la finalul săptămânii, trei concurenți vor intra în cursa pentru votul publicului.

Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor. „Mi-am dat seama acum...'Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor. „Mi-am dat seama acum...'

Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor

Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor, după ce s-a confruntat cu Andrei Dascălu. Concurentul învingător are oportunitatea de a face o nominalizare spre eliminare.

Cum era de așteptat, Marius Crăciun s-a bucurat extrem de tare pentru reușita sa: „Mă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un moment dat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert'.

Pe lângă faptul că a câștigat, Marius Crăciun a fost încântat și pentru că a concurat împotriva lui Andrei Dascălu: „A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă. Mi-am dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine'.

Citește și: Maria are o relație secretă la Survivor:

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:

Citește și: Drama lui Tedy Ursuleanu, după Colectiv. Trăiește doar din pensie:

Andrei Dascălu a pierdut primul joc individual de la Survivor

Andrei Dascălu s-a luptat cu Marius Crăciun pentru a câștiga primul joc individual, însă nu a reușit să iasă învingător. Războinicul vrea să-și ia revanșa.

Andrei Dascălu spune că s-a acumulat multă oboseală și se simte în momentul în care intră pe traseu, însă acum este momentul în care fiecare concurent trebuie să dea tot ce are mai bun.

Mă simt foarte obosit, a fost o zi foarte grea. Am tras din greu pe traseu să ajung în finală, dar Marius a fost mai bun astăzi. La intrarea cu Zanni, scorul a fost strâns, știam că va fi o zi grea pentru toată lumea. Drept dovadă, aproape mi-am lăsat picioarele pe traseu, m-am împiedicat de câteva ori'.

Am intrat de mai multe ori și oboseala își spune cuvântul. Știm că așa va fi de acum înainte, ne-am dorit cu toții să ajungem în această etapă, să demonstrăm cine este mai bun. Abia aștept ziua de mâine, voi da totul pe traseu ca astăzi și să-l egalez pe Marius, care a fost mai bun astăzi. Bravo lui', a spus Andrei Dascălu.

Elena Marin, eliminată în sferturi

Elena Marin a fost eliminată în sferturile zilei de Albert Oprea. Faimoasa încearcă să nu se descurajeze și este conștientă că trebuie să tragă tare pentru a face față bărbaților rămași în competiție.

Nu mă simt foarte bine. M-am uitat cât de intens s-au luptat băieții. Au fost 17 intrări ale lui Andrei pe traseu și 13 ale lui Marius. Este un efort foarte mare, dar dacă îți dorești, trebuie să facem față. Trebuie să trag mai mult și să mă antrenez mai mult'.

După ce a reușit să ia un punct, Elena Marin a fost încrezătoare că îl va lua și pe al doilea, însă nu a reușit: „Astăzi am luat un punct și am sperat în el. Credeam că voi aduce și al doilea punct, dar o milisecundă a făcut diferența. Nu-mi rămâne decât să mă îmbunătățesc pentru a încerca să mă apropii măcar la îndemânarea pe care o au băieții'.

Zanni a pierdut în fața lui Andrei Dascălu

Zanni își asumă înfrângerea suferită în fața lui Andrei Dascălu. Faimosul consideră că fiecare concurent ar trebui să-și asume pierderea și să nu găsească tot felul de scuze.

Am vrut să câștig, să fiu bun, dar nu am fost suficient de bun. Mă oftic pentru că sunt competitiv. Simți să vii cu scuze, dar răspunsul ar trebui să fie am fost varză și au câștigat alții. O să fiu în altă zi mai bun. Unii chiar se scuză pe bune. Sunt individualele și mi-ar plăcea ca lumea să-și asume. Asta înseamnă Survivor', a spus Zanni.

Ce înseamnă jocurile individuale?

Concurenții se vor înfrunta în urma tragerilor la sorți, indiferent că sunt fete sau băieți. Cei care vor pierde vor fi propuși spre eliminare care se va face în urma votului publicului.

De la începerea jocurilor individuale, la Survivor România 2021 vor mai avea loc două eliminări, iar în ultima rundă vor concura cei patru finaliști. Aceștia vor trebui să ducă probele la bun sfârșit chiar dacă nu se vor mai face eliminări.

Câștigătorul Survivor România 2021 va fi ales tot de public. Cel care va obține cele mai multe voturi va pleca acasă cu un trofeu și cu 50.000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter