Ce mesaj neașteptat i-a trimis Sebastian lui Zanni, la Survivor: "Chiar dacă eu am plecat..."

Publicat pe

Deși Sebastian Chițoșcă a fost nominalizat la eliminare de către prietenul lui Zanni, la Survivor, Faimosul a dat dovadă de mult fair-play după ce a părăsit competiția din Republica Dominicană. Iată ce mesaj i-a transmis acesta fostului său coleg de echipă, Zanni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminat recent din competiția din Republica Dominicană, Sebastian Chițoșcă a făcut mai multe dezvăluiri despre experiența trăită acolo, dar și despre colegii săi de echipă, printre care și Zanni… cel care l-a propus spre eliminare. După cum se va vedea, fostul Faimos nu are resentimente în această privință și, mai mult, își susține din plin fostul coleg de echipă.

Ce mesaj neașteptat i-a trimis Sebastian lui Zanni, la Survivor: "Chiar dacă eu am plecat..."Ce mesaj neașteptat i-a trimis Sebastian lui Zanni, la Survivor: "Chiar dacă eu am plecat..."

Sebastian Chițoșcă îl susține pe Zanni la Survivor

Sebastian și Zanni au fost buni prieteni în competiția survivor, însă regulile jocului nu i-au dat de ales, se pare, artistului, care l-a propus spre nominalizare pe fotbalist. Deși nu și-a dorit, evident, acest deznodământ, Sebastian a trebuit să plece din competiție înainte de final. Cu toate acestea, el nu are respentimente față de Zanni, căruia i-a transmis un mesaj de susținere emoționant.

„Chiar dacă eu am plecat de acolo, tu, Zanni, reprezinți încă prezența mea acolo. Doar dacă vii acasă învingător, toate rănile pe care le am îmi vor trece.

Big respect. Te iubesc și te aștept acasă învingător! Acum realizez și regret enorm că am părăsit competiția”, a scris Sebastian Chitoșcă pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care apre alături de Zanni.

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele” Zanni, la Survivor: „Mi-a spus că n-o să mă voteze'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor:„Îmi vine să plâng de nervi’

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Ștefan și Zanni, la Survivor: „Totul a început cu apropierea de Elena'

Citește și: Raluca de la Bambi a prins buchetul la nunta surorii sale, Denisa: „Mi-aș dori să mă mărit și eu, în Italia”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley: „Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

De ce l-a votat Zanni pe Sebastian

După ce Sebastian a fost votat de Zanni la Survivor, fotbalistul, care avea o relație bună cu colegul său Faimos, a fost descumpănit, însă, în momentul în care s-a întors de la vot, artistul i-a explicat de l-a votat tocmai pe el. Fostul Faimos spune că explicația pe care a primit-o avea o logică, afirmând că Zanni nu a vrut să îi mai dea motive Elenei Marin să se supere pe el.

Când a venit de la vot, mi-a spus că m-a votat, apoi mi-a explicat de ce m-a votat, explicatia a fost logică. Nu a vrut să îi dea Elenei motiv să se mai supere pe el. Nu m-am supărat pe nimeni, eu am luat competiția matur și așteptam ca oamenii să decidă', a declarat Sebastian Chitoșcă, după eliminarea de la Survivor.

Sebastian, despre Zanni: „Merită să câștige”

Sebastian și Zanni au legat o relație trainică de prietenie în timpul Survivor și, de altfel, fotbalistul a mărturisit că, deși la un moment dat, avea mari șanse să câștige competiția, prietenul lui merită să ia marele premiu.

„Eu țin foarte mult la Zanni, mereu am susținut că acest copil are nevoie să câștige această competiție, nu doar pentru cazul social. La un moment dat eram cel mai bun din competiție, au recunoscut-o și Faimoșii, și Războinicii. Competiția nu a fost doar sportivă, și când spuneam că merită să câștige Zanni, mă refereram per total. Este un personaj foarte mișto. El avea puterea să zâmbească, e un băiat care a trecut prin foarte multe lucruri.

Dacă îi spui o vorba bună, el este fericit. Se bucură din lucruri mărunte și mici și în continuare vreau să câștige această competiție. Nu se aștepta nimeni să fie atât de bun pe sportiv, să fie atât de uman pe social. El trecea peste tot, nu ținea în suflet nimic”, a declarat Sebastian despre Zanni, de la Survivor, pentru WOWBIZ.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter