Raluca de la Bambi a prins buchetul la nunta surorii sale, Denisa: "Mi-aș dori să mă mărit și eu, în Italia"

Publicat pe

Să bată oare în sfârșit clopotele de nuntă și pentru Raluca Tănase de la Bambi? Conform tradiției, așa ar trebui, deoarece sora mai mare a Denisei a prins buchetul de nuntă. Artista a mărturisit că și-ar dori să se mărite, la fel ca sora ei, în Italia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca de la Bambi a fost, cu siguranță, în centrul atenției în momentul în care a prins buchetul de mireasă la nunta surorii sale, Denisa, eveniment ce a avut loc recent pe Coasta de Azur, într-un cadru de vis. Artista în vârstă de 36 de ani nu a avut până acum la fel de mult noroc în dragoste ca sora ei, însă superstiția spune că cea care prinde buchetul miresei la o nuntă se va căsători curând.

Raluca de la Bambi a prins buchetul la nunta surorii sale, Denisa: "Mi-aș dori să mă mărit și eu, în Italia"Raluca de la Bambi a prins buchetul la nunta surorii sale, Denisa: "Mi-aș dori să mă mărit și eu, în Italia"

Raluca de la Bambi a prins buchetul de mireasă

Denisa Tănase a reușit recent să surprindă pe toată lumea, ținând secretă până în ultima clipă căsătoria cu iubitul ei, omul de afaceri Mircea Brânzei. Sora cea mică a Ralucăi de la Bambi și soțul ei au ales pentru marele eveniment o locație de vis, situată într-un cadru idilic, pe Riviera Franceză, în apropiere de Nisa. Invitații au fost cazați într-un castel de pe riviera Franceză, transformat în hotel de cinci stele.

Revenită recent în țară, Raluca Tănase a povestit cum a petrecut la nunta surorii sale și a dezvăluit, printre altele, și faptul că ea a fost cea care a prins buchetul miresei.

A fost superb. A fost un eveniment discret, în familie, așa cum și-a dorit ea. M-am abținut cu greu să nu plâng. Am prins buchetul, mi-am și scris numele pe talpă. Mi-aș dori să mă mărit și eu în Italia, pe Coasta Amalfi. A avut un preot român care a oficiat ceremonia. Mai emoționat a fost cumnatul meu, Mircea, n-am văzut bărbat așa emoționat în viața mea. La masă s-au servit delicatese: pui, fructe de mare pregătite de cei de la restaurantul de acolo', a declarat Raluca Tănase, la Teo Show'.

Citește și: Denisa Tănase, nuntă de lux la Nisa. Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley: „Este unul dintre puținii oameni cu care…”/ EXCLUSIV

Citește și: Connect-R s-a confruntat cu depresia după ce fiica lui a fost la un pas de a-și pierde viața: „Era intubată, ne-a nenorocit'

Citește și: Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck! Când va avea loc nunta

La fastuosul eveniment, Denisa Tănase a purtat o rochie albă de mireasă semnată Ana Radu, iar domnișoara de onoare, nimeni alta decât sora miresei, Raluca Tănase, a purtat tot o ținută semnată de Ana Radu! Nașii fericitului cuplu au fost Cristian Onețiu și soția sa, Florina, iar printre invitați s-au numărat Cristina Ich alături de Alex Pițurcă și Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea.

Raluca, noroc în carieră, ghinion în dragoste

În timp ce Denisa, sora ei cu doi ani mai mică, se află deja la a doua căsnicie, pentru Raluca de la Bambi lucrurile nu au stat la fel de bine pe plan amoros… Artista a pus capăt definitiv, anul trecut în toamnă relației cu iubitul ei, Emil, după ce mai dăduseră o șansă relației lor. La doar câteva luni după împăcare, cei doi și-au spus adio, după cum a mărturisit artista, pentru ultima oară…

'M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv, a declarat vedeta în timpul filmărilor de la 'Bravo, ai Stil! Celebrities'.

Acum, Raluca de la Bambi își dedică timpul mai mult carierei, dar, cine știe?, nu este exclus ca în viața ei să apară alesul, cu atât mai mult cu cât a prins și buchetul de mireasă…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter