Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său: ”I-a venit rău de la muncă”

Publicat pe

Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Marele jurnalist și-a dat ultima suflare chiar în brațele fiului său, Răzvan. Durerea este imensă în familia lui, iar vestea decesului a venit ca un șoc pentru oamenii care l-au iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vestea morții fulgerătoare a lui Florin Condurățeanu a întristat pe multă lume. Marele jurnalist s-a stins din viață după ce a făcut stop cardio-respirator. Flori Condurățeanu a murit în brațele fiului său, Răzvan. Ecaterina Andronescu a declarat într-o emisiune TV că l-a sunat pe Răzvan și acesta i-a zis că tatăl său și-a dat ultima suflare în brațele sale.

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său: 'I-a venit rău de la muncă'Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său: 'I-a venit rău de la muncă'

'L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de 'patriarh' al jurnaliștilor', a declarat Ecaterina Andronescu la România TV. Florin Condurățeanu a murit după ce o zi întreagă filmase pentru emisiunea sa.

Citește și: Drama lui Florin Condurățeanu. Ambii părinți i-au murit în același spital, unul după celălalt

Citește și: Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator!

Citește și: Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima…'

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Florin Condurățeanu, ultimul interviu. Ce regret avea: „Destinul m-a îmbrâncit să nu pot…”

Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardiorespirator, a transmis Mihai Gâdea.

'Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară', a anunțat Mihai Gâdea. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter