Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima...”

Publicat pe

Vestea că Florin Condurățeanu a murit în urma unui în urma unui stop cardio-respirator, la 71 de ani a întristat pe foartă multă lume. Unul dintre cei șocați de faptul că jurnalistul a încetat din viață este Mircea Badea, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florin Condurățeanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Condurățeanu a murit astăzi, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Trista veste l-a șocat și pe Mircea Badea, care are doar cuvinte de laudă la adresa regretatului jurnalist. Soțul lui Carmen Brumă a declarat că nu l-a perceput niciodată pe Florin Condurățeanu ca fiind muritor. În plus, Mircea Badea a mai spus despre regretatul jurnalist că era „cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut'.

Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima...'Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima...'

Sunt în stare de șoc. Am urcat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera. Acum 12 minute am aflat, dând drumul la televizor. Practic, mi-a căzut capul… Nu-l percepeam ca fiind muritor, nu-l percepeam ca fiind om, adică era un mare iubitor, un atât de mare iubitor de oameni, de cuvinte, inclusiv de țară. Era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Poate că de asta la un moment dat inima nu a mai rezistat, pentru că o inimă atât de mare, cât de mare poate fi?', a spus Mircea Badea la Antena 3.

Citește și: Drama lui Florin Condurățeanu.Ambii părinți i-au murit în același spital, unul după celălalt

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea:„Seamănă mai mult cu Mircea'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya:„Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare'

Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu

Mircea Badea a mărturisit că a vorbit cu Florin Condurățeanu în urmă cu aproximativ 10 zile. Acesta dorea să primească un sfat de la regretatul jurnalist. Mulți dintre apropiații lui Florin Condurățeanu știu că acesta era cunoscut pentru vorbele sale înțelepte.

Am vorbit cred că în urmă cu 10 zile pentru că i-am cerut un sfat. (…) Florin Condurățeanu și el a fost un mare intelectual, i-a cunoscut pe toți marii intelectuali ai acestei țări, a stat la masă cu ei, a trăit cu ei. A fost un mare iubitor de limbă română, cititor și vorbitor de limbă română în felul acela atât de caracteristic lui, orginial', a mai afirmat Mircea Badea.

Mircea Badea: „A fost un om pur și simplu fabulos'

Mircea Badea nu l-a perceput niciodată pe Nea Țuțu, așa cum îi spuneau prietenii lui Florin Condurățeanu, ca fiind muritor. Mircea Badea a povestit cum s-a întâlnit odată cu regretatul jurnalist la spital.

A fost la o dată la un spital unde i-au făcut niște analize, acum vreo patru ani. Întâmplarea face că i-am făcut lui tata niște analize la același spital. Doctorul a zis „E Țuțu la noi, vrei să vorbești cu el?'. M-am dus și am vorbit cu el, era în rezervă, era ok, îi făcuse analize, luase un tratament. Și uitasem, că de asta spun că nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor. Nici măcar nu l-am perceput ca făcând parte din specia umană, pentru că avea atâtea caracteristici unice, aparte, era cu totul și cu totul altceva. Era un spectacol, în exprimare, în simțire, în orice. A fost un om pur și simplu fabulos', a mai declarat Mircea Badea despre Florin Condurățeanu.

Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani

Florin Condurățeanu s-a stins din viață la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, astăzi, 28 iunie. Anunțul trist a fost dat de Mihai Gâdea, la Antena 3.

‘Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni.

Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, a anunțat Mihai Gâdea, vizibil afectat de trista veste.

Sursa Foto: facebook, captură de ecran Youtube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter