Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya: "Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare"

Publicat pe

Antonia este o artistă împlinită, o iubită și o mamă fericită… însă nu pe deplin, iar asta din cauza faptului că fiica ei, Maya, este la distanță și familia nu este completă. Iată ce mesaj emoționant a transmis Antonia în social media!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Antonia a suferit enorm până când a reușit să finalizeze divorțul de Vincenzo Castellano, iar motivul disputei dintre ei a fost Maya, fiica lor… Nu e un secret pentru nimeni că artista s-a luptat din răsputeri pentru fetița ei și mărturisește că a suferit mult din cauza distanței dintre ea și Maya, distanță care a fost amplificată și de pandemia de coronavirus.

Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya: "Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare"Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya: "Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare"

Antonia, părinte la distanță pentru Maya

Cu toate că formează un cuplu de ani buni cu Alex Velea, Antonia a devenit abia recent o femeie liberă. Divorțul de fostul soț a fost unul complicat și de durată. Din păcate, lupta pentru Maya a durat 7 ani, perioadă în care artista și Alex Velea au format la rândul lor o familie și au devenit părinții a doi băieți, fără a se putea însă căsători. Mai mult, inițial, Dominic și Akim au fost trecuți pe numele lui Vincezo, care, la vremea respectivă, încă era soțul în acte al Antoniei.

Citește și: Pare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: „Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care…” / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, o mamă fotomodel. Are trei copii, dar e atentă la silueta ei: „Poți să îți iei o oră din viață să mergi la sală” – EXCLUSIV

Citește și: Antonia și Alex Velea, despre începutul relației lor: 'Nu a fost vreo chimie sexuală' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: „Seamănă mai mult cu Mircea”/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor, mesaj dureros la 1 an de la moartea tatălui: „Lasă o durere în inimă…'

Recent, Antonia a făcut o declarație emoționantă pe contul ei de socializare, vorbind deschis despre cea mai mare durere a unei mame – aceea de a nu-și avea copilul aproape.

Viața m-a pus în situații incomode, dar, indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul.

Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal. Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentro că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!', și-a deschis Antonia sufletul și cu privire la Maya, pe InstaStory.

Și-a revăzut fiica după mai bine de un an

Artista are aproape tot ce și-ar putea dori în România. Un iubit cu care se înțelege de minune, o casă nouă, o carieră strălucită și doi fii adorabili. Însă, Antonia a suferit mereu din cauză că Maya, fetița ei, a crescut în Italia. Atunci când s-a căsătorit cu Vincenzo, nu se gândea că va ajunge într-o asemenea situație. Și iată că, și în contextul pandemiei de coronavirus, care a făcut ravagii în Italia, antonia a reușit să-și vadă fiica abia după un an și ceva, la finele lunii februarie. Atunci, Antonia a fost însoțită de Alex și de frățiorii ei la întâlnirea cu Maya, de unde a și postat o fotografie însoțită de un text emoționant.

„Sunt obsedată de ei. Iubire!', a scris Antonia, alături de fotografiile în care apare și alături de Maya.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011. Au avut împreună doar o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit. Atunci au început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței, dar și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

Cât despre nunta pe care o așteaptă cu nerăbdare toți fanii cuplului, Alex Velea a mărturisit:

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter