Pare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: "Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Antonia „dă din casă”! Vedeta vorbește despre relația cu Alex Velea și ne-a făcut câteva dezvăluiri despre cum decurg lucrurile în familie. De asemenea, cântăreața susține că nu are niciun regret. Artista ne-a spus că își asumă toate lucrurile pe care le-a făcut, ca fiind parte din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Micuții sunt mereu cu zâmbetul pe buze, la fel și voi… Totuși, stresul își spune cuvântul la un moment dat. De la ce iau naștere anumite tensiuni?

Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă.

Spune-ne drept, te enervează Alex vreodată?

„Enervează e un cuvânt mare, nu mă enervează, dar sunt momente în care ne ciondănim.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Antonia și Alex Velea după aproape 3 luni de izolare:”Secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el”. Cum se înțelege solista cu soacra ei / EXCLUSIV

De curând, a fost ziua ta de naștere, apoi cea a lui Alex. Trebuie să recunoaștem, v-ați făcut declarații emoționante cu aceste ocazii. Cum ați petrecut?

Am petrecut acasă la noi, cu câțiva oameni apropiați. Ne-am distrat și relaxat, și am uitat puțin de perioada în care suntem. Ne-am făcut și cadouri, au fost niște aniversări frumoase, în contextul dat.

Ai acum 31 de ani și ești o femeie împlinită pe plan profesional și personal. Ce i-ai spune Antoniei de la vârsta de 20 de ani dacă ai întâlni-o?

Să creadă în ea, să muncească, everything happens for a reason!

Posibil ca vremurile actuale să ne fi schimbat un pic scara de valori. Ce prețuiești acum cel mai mult?

Prețuiesc în continuare, ca și până acum, familia. Susținerea  familiei, iubirea, prietenia sinceră sunt foarte importante.

Cu siguranță și tu și Alex ați avut pierderi mari pe plan profesional acum. Cum ați gestionat situația?

Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape.

Bănuiesc că în ultimele trei luni ai avut mai mult timp să te gândești la tine însăți… Există vreun gând anume care nu-ți dă pace, vreun regret?

Îmi asum toate lucrurile pe care le-am făcut, sunt parte din viață.

Arăți mereu impecabil, ca să nu mai spunem că ai o  siluetă de  invidiat.  Împărtășește-ne câteva dintre trucurile tale bine ascunse.

Nu am trucuri anume, am grijă ce mănânc pe cât se poate și am puține     „cheat meals, fac sport. Când se poate, merg la masaje, la cabinet pentru o ședință de PRP, să am tenul fresh. Am dezvoltat o pasiune mare pentru fitness și nu mai pot trăi acum fără sport.

Pare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: "Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care..." / EXCLUSIVPare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: "Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care..." / EXCLUSIV

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter