Cum s-a schimbat relația dintre Antonia și Alex Velea după aproape 3 luni de izolare: "Secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el". Cum se înțelege solista cu soacra ei / EXCLUSIV

Publicat pe

În ciuda provocărilor neașteptate la care viața a supus-o în ultimele luni, Antonia merge mai departe cu același zâmbet fermecător pe buze. Întâmplarea face că s-a mutat în casă nouă cu puțin înainte să înceapă pandemia de coronavirus, prin urmare artista și Alex Velea, împreună cu cei doi băieți ai lor, s-au bucurat de spațiu, aer curat și multe clipe frumoase. Un singur lucru i-a umbrit Antoniei fericirea: faptul că nu și-a putut vedea fetița, pe Maya.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Antonia, cât de mult ți s-a schimbat viața în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus? Cum percepi noua realitate?

În primul rând, am fost toți acasă mult timp, ceea ce nu se prea întâmpla înainte, având în vedere că amândoi aveam concerte, filmări, studio, o viață activă. Așa că am avut mai mult timp pentru noi, pentru copii, să ne relaxăm, să ne odihnim, să petrecem timp împreună, să ne bucurăm unii de ceilalți. Pe de altă parte, a fost și este greu că nu o văd pe Maya și nu știu când se va putea. Și apoi este ciudat să știi că nu poți ieși din casă, că nu poți face ceva ce înainte părea normal.

Cât de mare este presiunea când mai ai și copii? Ce faceți pentru a-i proteja și… pentru a-i ține cât mai mult timp în casă?

Avem noroc că am reușit să ne mutăm în casă nouă  și copiii au putut să se joace mult în curte. Au înțeles că există un virus și că nu se pot duce la grădiniță din acest motiv. Petrecem noi timp cu ei, ne jucăm.

Citește și:Antonia și-a schimbat radical look-ul.S-a vopsit blondă și i-a luat prin surprindere pe fani

Antonia, despre noua locuință: „Chiar ne simțim acasă”

Dacă tot a venit vorba despre casă și schimbări, cum este noua locuință? Cum s-au acomodat copiii?

A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă.

Poți să ne dai câteva detalii despre amenajările interioare? Aveți ceva obiecte cu o semnificație aparte sau poate mai ciudate?

Nu, nu avem obiecte ciudate, e o casă care  ne  reflectă  gusturile  amândurora, este  o  casă  minimalistă,  modernă,  am avut un designer de interior care ne-a ajutat  și suntem mulțumiți de rezultat. Dar nu ne-am dorit niciunul să o expunem.

Citește și: Alex Velea a aniversat 36 de ani în izolare, alături de Antonia, în noua lor casă:'Nu vrem să epatăm. Oamenii mai puțin norocoși ca noi sunt bombardați' de vedete' cu achizițiile luate pe barter”

Chiar, dormitorul vostru cum arată?

Cozy,  intim,  un  spațiu  în  care  să  ne simțim bine.

Cum îți împarți sarcinile cu Alex și care este secretul vostru pentru a asigura liniștea în casă?

Mă ajută mult cu copiii și, în general, cu orice am nevoie legat de casă sau de gătit. Cred că secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el și să ne susținem în decizii legate de familie. Ne  motivăm  și  ne susținem unul pe celălalt foarte mult.

Antonia se înțelege foarte bine cu soacra: „Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!”

Te bazezi și pe ajutorul altcuiva atunci când vine vorba despre îngrijirea copiilor? Mama sau soacra vă sunt alături?

De la început, bunicii au fost alături de noi, ne-au ajutat și ne ajută mult. Copiii merg la ei atunci când noi avem programul încărcat.

Citește și: Cum arată Antonia nemachiată. Are un ten impecabil, însă comite o greșeală ce ar putea să o coste grav pe viitor:”Trebuie să fiu sinceră, uneori…”

Chiar, cum te înțelegi cu mama lui Alex? Există vreo urmă de tensiune în relație sau totul decurge de minune?

Foarte bine, ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea!

Cum s-a schimbat relația dintre Antonia și Alex Velea după aproape 3 luni de izolare: "Secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el". Cum se înțelege solista cu soacra ei / EXCLUSIVCum s-a schimbat relația dintre Antonia și Alex Velea după aproape 3 luni de izolare: "Secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el". Cum se înțelege solista cu soacra ei / EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook, Ștefan Dani

Citește și: Antonia, mărturisire cu ochii în lacrimi despre fiica ei, Maya Castellano, care locuiește în Italia:”Ea a intrat în carantină mai devreme decât noi!”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter