Antonia și-a schimbat radical look-ul. S-a vopsit blondă și i-a luat prin surprindere pe fani

Publicat pe

Antonia a decis să își schimbe look-ul, odată cu ridicarea măsurilor de restricție din cauza pandemiei de coroanvirus. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Îndrăgita cântăreață și-a făcut șuvițe blonde, iar noul ei look a fost foarte apreciat de fanii ei. 

Antonia a mai fost vopsită blondă, însă nu complet, așa că înainte de a face schimbarea de look și-a întrebat fanii dacă să revină la acea culoare de păr. 

Un comentariu a atras însă atenția tuturor. Codin Maticiuc nu s-a abținut și a reacționat imediat în dreptul pozei cu Antonia blondă. Faptul că nu știu că ai fost vreodată blondă mă neliniștește teribil', a comentat Codin Maticiuc în dreptul imaginii cu Antonia blondă.

Cântăreaţa Antonia a fost inclusă de o publicaţie străină în Top 100 cele mai frumoase femei din anul 2017. Ea a fost situată pe locul al 11-lea în clasament, surclasând-o pe Monica Bellucci, precum şi pe actriţele premiate cu Oscar Keira Knightley, Natalie Portman, Marion Cotillard şi Lupita Nyong’o.

Pe primul loc în acest clasament se află actriţa americană de origine filipineză Liza Soberano, în vârstă de 19 ani. Pe locul al doilea se află modelul francez Thylane Blondeau, în vârstă de 16 ani, iar pe locul al treilea, cântăreaţa Chou Tzu-yu, în vârstă de 18 ani, din Taiwan.

Antonia și-a schimbat radical look-ul. S-a vopsit blondă și i-a luat prin surprindere pe faniAntonia și-a schimbat radical look-ul. S-a vopsit blondă și i-a luat prin surprindere pe fani

Topul celor mai frumoase 100 de chipuri, este prezentat de TV Candler în publicaţia anuală The Independent Critics List. Această listă este publicată în diferite formate încă din anul 1990.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter