Emoționant! Ce spune fetița de 4 ani a Piticului Colorado despre tatăl ei. Circarul a murit când Eva avea doar 6 luni: ”O să fie mai greu”

Publicat pe

Au trecut 4 ani de la moartea Piticului Colorado, iar acesta lăsase în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doar 6 luni. Mădălina, fosta soție a circarului, a povestit ce răspuns i-a dat fiicei sale, atunci când a întrebat de tati.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Eva, fetița Piticului Colorado, avea doar șase luni, atunci când acesta s-a stins din viață. Fetița este încă mică și nu-și dă seama prea bine de ceea ce se întâmplă, mai ales că Mădălina a reușit să-i fie și mamă și tată.

La doar 4 ani, Eva știe că tatăl este la Doamne-Doamne și că o veghează din cer. Mădălina a declarat că îi va răspunde fiicei sale la toate întrebările legate de tatăl ei, atunci când aceasta va avea vreo curiozitate.

„Noi avem poze în casă cu el și dacă o întrebi îți spune că tatăl ei este la Doamne-Doamne și o veghează. Nu mi-a pus nicio întrebare. Când o să fie pregătită să mă întrebe, o să-i răspund. O să fie mai greu, dar o să-i răspund', a mai spus Mădălina Șerban.

Emoționant! Ce spune fetița de 4 ani a Piticului Colorado despre tatăl ei. Circarul a murit când Eva avea doar 6 luni: 'O să fie mai greu'Emoționant! Ce spune fetița de 4 ani a Piticului Colorado despre tatăl ei. Circarul a murit când Eva avea doar 6 luni: 'O să fie mai greu'

Soția Piticului Colorado s-a mutat la părinți

Mădălina a avut probleme de sănătate în ultima perioadă și a avut nevoie de cineva care să aibă grijă de Eva. Femeia a fost operată de hernie de disc, iar la 5 zile a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

'Sunt acasă la părinți de un an și ceva. Am venit pentru că am avut două intervenții la coloană anul trecut și a trebuit să aibă cineva grijă de Eva. Nu aveam voie s-o ridic, nu aveam voie să fac efort și am ales să mă retrag puțin la părinți ca să mă ajute cât de cât', a dezvăluit Mădălina Șerban pentru Antena Stars. 

Citește și: Fetița Piticului Colorado a împlinit 3 ani. Ce mesaj emoționant a transmis mama ei: 'Te iubesc până la infinit'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter