Fetița Piticului Colorado a împlinit 3 ani. Ce mesaj emoționant a transmis mama ei: ”Te iubesc până la infinit”

Publicat pe

În urmă cu 2 ani, Piticul Colorado s-a stins din viață, la doar 34 de ani. În urma lui a lăsat o soție, dar și o fetiță de doar câteva luni. Astăzi, fiica Piticului Colorado împlinește trei ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoționant. 

Eva avea aproape șase luni atunci când tatăl ei s-a stins din viață. Micuța a rămas în grija mamei, iar Mădălina încearcă din răsputeri să o crească în cel mai frumos mod. Văduva Piticului Colorado i-a transmis un mesaj absolut emoționant fetiței sale, cu ocazia zilei de naștere.

„La mulți ani copilul meu, care ai apărut in viața mea, sufletul meu să ai parte in viața de fericire, tot ce este mai bun, te iubesc până la infinit, 3 ani frumoși, 3 ani de bucurie, 3 ani de iubire, te pup te iubesc, inima mea😘❤️💖„, a scris Mădălina, văduva Piticului Colorado.

Mădălina și-a refăcut viața după moartea soțului

Moartea soțului a fost un șoc. La aproape doi ani de la decesul acestuoa, Mădălina și-a refăcut viața și l-a întâlnit pe Ionuț, și el tot liliputan. Bărbatul i-a fost alături Mădălinei după moartea soțului ei și a ajutat-o să o crească pe micuța Eva.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro