Andreea Antonescu, primele declarații despre divorțul de soțul ei. Nu ar exclude această variantă

Publicat pe

S-a tot zvonit că Andreea Antonescu divorțează de Traian, iar acum vedeta a vorbit despre separarea de tatăl fetiței sale. Cântăreața nu exclude varianta unui divorț, însă nu este vorba de vreo despărțire la acest moment. 

De o perioadă se zvonește că relația lui Traian Spak cu Andreea Antonescu ar fi pe muchie de cuțit. Bărbatul locuiește în Statele Unite ale Americii, iar vedeta stă mai mult prin România, aici unde stă și fiica lor, Sienna.

Andreea Antonescu nu ar exclude varianta unui divorț, însă a declarat că nu s-a schimbat statutul ei. Cântăreața este de părere că nimeni nu este pentru totdeauna și că se pot întâmpla multe în ceea ce privește situația ei amoroasă.

'Mă deranjează ideea de doamnă. Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț', a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

Andreea Antonescu și Train Spak au o căsnicie de opt ani, iar cei doi au împreună o fetiță, pe nume Sienna. Micuța locuiește la Galați, la mama Andreei Antonescu.

FOTO: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro