Cum arată Antonia nemachiată. Are un ten impecabil, însă comite o greșeală ce ar putea să o coste grav pe viitor: "Trebuie să fiu sinceră, uneori..."

Publicat pe

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și nici nu este de mirare. Are gene bune, moștenindu-și mama, o siluetă de invidiat și un chip fără defecte. Este superbă chiar și fără make-up. Iată cum arată Antonia nemachiată!

Cum arată Antonia nemachiată. Are un ten impecabil, însă comite o greșeală ce ar putea să o coste grav pe viitor: "Trebuie să fiu  sinceră, uneori..."Cum arată Antonia nemachiată. Are un ten impecabil, însă comite o greșeală ce ar putea să o coste grav pe viitor: "Trebuie să fiu  sinceră, uneori..."

Antonia are un ten impecabil, câteodată dovedindu-se destul de greu de spus dacă apelează sau nu la fond de ten. Drept urmare, nici nu are de ce să se teamă să posteze fotografii în care să își dezvăluie frumusețea naturală.

Antonia a recunoscut că face eforturi pentru a-și păstra silueta. A mărturisit că Alex Velea este cel care reușește să o motiveze să meargă la sală pentru a avea un trup zvelt, perfect. Pe lângă sport, artista are și o dietă echilibrată, consumând multe fibre și grăsimi sănătoase.

Citește și: Fotografii nemaivăzute cu Antonia din copilărie.Cântăreața era de o frumusețe care-ți taie respirația

Antonia: „Mă ceartă toată lumea”

Totuși, Antonia a recunoscut că „mai și calcă pe bec” atunci când vine vorba despre frumusețe și îngrijire. Comite o greșeală ce ar putea să o coste pe viitor: doarme machiată câteodată.

Citește și: Antonia și Alex Velea dezvăluie secretul unei relații fericite:”Credem în…”

'Trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea, și mama, dar ăsta e adevărul. Nu e ok, dar se mai întâmplă', a dezvăluit Antonia la Xtra Night Show, potrivit myzutv.ro.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Au descoperit secretul unei relații fericite!Antonia: „Eu și Alex avem o chimie sexuală extraordinară”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter