Florin Salam a făcut anunțul mult așteptat. Se însoară cu Roxana Dobre:„Îi fac și eu o bucurie”. Bruneta este însărcinată? Un detaliu indică asta!

Publicat pe

Florin Salam a decis să o ia de soție pe Roxana Dobre, asta după ce starea de urgență se termină și lucrurile vor reveni la normal. 

Florin Salam a făcut anunțul mult așteptat. Se însoară cu Roxana Dobre:„Îi fac și eu o bucurie'. Bruneta este însărcinată? Un detaliu indică asta!Florin Salam a făcut anunțul mult așteptat. Se însoară cu Roxana Dobre:„Îi fac și eu o bucurie'. Bruneta este însărcinată? Un detaliu indică asta!

Citește și: Prima imagine cu Florin Salam, după ce a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiță Sterp

Anunțul a fost făcut în timpul unui live făcut de cântăreț. 

Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!' a declarat Florin Salam.

Cei doi s-au cunoscut în 2014 și au împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. 

Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani, așa că s-au decis să se căsătorească.

Citește și: Nepotul lui Florin Salam a făcut senzație la „Românii au talent”. Andra s-a ridicat în picioare: „Este o realizare imensă!”

Un detaliu ar putea ascunde faptul că Roxana Dobre ar putea fi însărcinată. În live-ul făcut de cântăreț, bruneta era alături de el, îmbrăcată într-o cămașă largă și își mângâia burta. 

La începutul anului, un apropiat al familiei ar fi spus că Roxana este gravidă.

'Din ceea ce știu eu, Roxana este însărcinată, dar nu prea vor să se anunțe public încă, așteaptă să vadă dacă totul este ok cu bebelușul pe care și-l doreau amândoi. Așteaptă să vadă dacă Roxana va putea duce sarcina, dacă se va simți bine și, probabil, vor anunța după aceea ce se petrece în casa lor. Dar Florin Salam făcea presiuni asupra Roxanei pentru încă un copil, și-l dorea enorm, așa că…', a spus un apropiat de-al familiei lui Florin pentru wowbiz.ro.

Citește și: Prima imagine cu Florin Salam și nepotul lui. Ce mult a crescut băiețelul lui Betty Stoian

Florin a fost căsătorit cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), din căsnicia cu ea are o fiică, Betty şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. 

Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să 'egaleze' scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. 

Citește și: Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a slăbit enorm. Bruneta s-a operat din cap până în picioare

'Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul', a spus, un apropiat al familiei cântărețului, pentru Wowbiz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter