Prima imagine cu Florin Salam, după ce a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiță Sterp

Publicat pe

În urmă cu mai bine de o lună, soția lui Florin Salam confirma pe contul de socializare, faptul că manelistul se află internat într-un spital din America, în urma problemelor de sănătate. Acum, artistul a avut prima apariție publicăm alături de Culiță Sterp.

Prima imagine cu Florin Salam, după ce a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiță SterpPrima imagine cu Florin Salam, după ce a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiță Sterp

Culiță a postat o fotografie în care apare alături de Florin Salam, iar acesta arată destul de bine. 'Vă pupăm! 😘 Eu nu prea încap în poză, dar e ok 😂', a fost mesajul postat de Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram.

Un prieten din anturajul manelistului a dezvăluit că acesta ar fi epuizat din cauza programului foarte încărcat.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta', a declarat, potrivit Cancan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter