Amalia Țircă și-a dat demisia de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”: ”Este ultima zi”

Publicat pe

Echipa de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a mai pierdut un membru. După ce Flavia Mihășan și-a dat demisia, acum a venit rândul și Amaliei Țîrca. Bruneta și-a luat la revedere astăzi de la telespectatori, iar momentul a fost emoționant.

Cel care a făcut anunțul despre plecarea colegei lor a fost chiar Răzvan. Iubitul Lidiei Buble a anunțat că astăzi a fost ultima zi a Amaliei la 'Neatza cu Răzvan și Dani'.

Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!', a spus Răzvan Simion.

Motivul pentru care Amalia și-a dat demisia de la Antena 1 este că și-a găsit un alt job. Amalia Țîrcă devine stewardesă, iar colegul ei, Dani Oțil, a fost cel care a dat-o de gol.

Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele', a mai completat Răzvan Simion.

Amalia Țîrcă și-a luat la revedere de la telespectatori, după șase ani de 'Neatza cu Răzvan și Dani'.

Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!', a spus cu lacrimi în ochi Amalia Ștefania Țîrcă.

FOTO: Facebook

Amalia Țircă și-a dat demisia de la 'Neatza cu Răzvan și Dani': 'Este ultima zi'Amalia Țircă și-a dat demisia de la 'Neatza cu Răzvan și Dani': 'Este ultima zi'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter