Prima imagine cu Florin Salam și nepotul lui. Ce mult a crescut băiețelul lui Betty Stoian

Publicat pe

Betty Stoian a postat pe contul de socializare, imagini cu tatăl ei și micuțul Matthias, care e mai fericit ca niciodată în brațele bunicului cu care se distrează de minune. După o perioadă în care a avut probleme de sănătate, cântărețul petrece sărbătorile acasă, în sânul familiei.

Prima imagine cu Florin Salam și nepotul lui. Ce mult a crescut băiețelul lui Betty StoianPrima imagine cu Florin Salam și nepotul lui. Ce mult a crescut băiețelul lui Betty Stoian

În imaginile postate pe contul de socializare, Florin Salam apare ținându-l în brațe pe Matthias, care se bucură de timpul petrecut cu bunicul lui.

Ce i-a promis Florin Salam fiicei lui, atunci când a aflat că va deveni bunic

De altfel, viața lui Florin Salam s-a schimbat complet de când a devenit bunic „E frumos în viaţă să guşti din tot ce înseamnă putere. Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate. Îmi doresc doar să îmi rămână puterea în continuare',  spunea Florin Salam, potrivit Spynews.

Când a aflat că va deveni bunic pentru prima dată, Florin Salam i-a făcut fiicei sale o promisiune  „Mi-a promis că se va cuminţi, în sensul că va fi un bunic foarte bun. Pe la 3 luni ni s-a spus că este fetiţă. La patru luni jumate ne-a spus că este băieţel. Mattias, am ales amândoi acelaşi nume fără să ştim. Ştefan de la mama”, a povestit în trecut Betty Salam, potrivit sursei citate

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter