Cabral și-a învins teama și se laudă cu primul său tatuaj! Ce simbolizează desenul dedicat fiicei sale, Namiko

Publicat pe

Cabral a intrat și el în rândul bărbaților cu tatuaje! A reușit să-și învingă teama și s-a lăsat „desenat' pe piele, dintr-un gest de iubire pentru fiica sa cea mică, Namiko. Tatuajul pe care l-a ales împreună cu tatuatorul este unul care îi stârnește emoții lui Cabral și reprezintă toate sentimentele care îl leagă de fetița lui și a Andreei Ibaka.

Cabral și-a învins teama și se laudă cu primul său tatuaj!  Ce simbolizează desenul dedicat fiicei sale, NamikoCabral și-a învins teama și se laudă cu primul său tatuaj!  Ce simbolizează desenul dedicat fiicei sale, Namiko

În pragul Crăciunului, Cabral a simțit nevoia să-i facă un dar special fetiței lui, Namiko și, pe lângă jucării și bunătăți de sezon, vedeta i-a dedicat un desen pe piele, în care a investit multe emoții, dar și trei ore de chin.

Cabral și-a dorit să marcheze pe piele dragostea pe care i-o poartă micuței Namiko și și-a învins orice teamă pentru a-și „desena' pe piele un simbol al legăturii speciale dintre ei.

În cele din urmă, Cabral a ales să își deseneze un tatuaj foarte special, cu o inimioară și două fetițe, simbolizând iubirea lui față de fiicele sale.

'Am gândit pe loc desenul, Cabral nu a venit cu o schiţă pregătită. Am hotărât împreună o compoziţie cu două fetiţe şi o inimioară, un mesaj plin de iubire. A durat aproape trei ore', a povestit artistul care l-a tatuat pe Cabral pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter