Codin Maticiuc a explicat de ce mama fetiței sale refuză să apară în public: ”Are un bun-simț care o face să nu își dorească reflectoarele ațintite asupra ei”

Publicat pe

Codin Maticiuc, etichetat ca eternul crai de Dorobanți, înconjurat tot timpul de femei frumoase, a luat pe toată lumea prin surprindere când s-a 'cumințit', alături de o brunetă superbă. Aceasta i-a îndeplinit și marele lui vis, acela de a deveni tată, lucru care s-a întâmplat în urmă cu un an. Deși este foarte discret cu privire la viața amoroasă, creatorul succesului 'Miami Bici' a dat din casă despre partenera sa.

Cum te-a „cumințit iubita ta? Păreai un caz fără leac, sincer!
Cu răbdare și una bucată Smarandă delicioasă.

VIVA! de aprilie

De ce ai fost atât de rezervat cu privire la identitatea mamei copilului tău? Tu, altfel, un om deschis și care nu se sinchisește de presă. Nu mi s-a părut niciodată ce duci grija știrilor care apar despre viața ta.
Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de „atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este „deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături.

Ce defecte și ce toane trebuie să îți suporte femeia de lângă tine? E greu să împartă cineva aceeași casă cu tine?
Defecte avem toți. Sunt rău la foame și o fac des, căci am nevoie să slăbesc mereu sau măcar să mă mențin. E destul de greu cu mine, dar nu imposibil!

Cât ai lipsit de acasă în ultimul an, cu toată nebunia „Miami Bici? De cât de multă răbdare și înțelegere a fost nevoie din partea familiei?
Am lipsit destul de mult și mai urmează. Este extraordinar faptul că ei mă suportă așa. Într-adevăr, este nevoie de multă răbdare din partea lor, dar suntem într-un punct în care ne cunoaștem foarte bine defectele și ne completăm reciproc pe cât se poate.

Atâtea lucruri ți s-au întâmplat în ultimul an, de la carieră până la viața personală, încât zici că ai fost „crai de Dorobanți într-o altă viață. În contextul în care „ai trădat o întreagă categorie de bărbați întemeindu-ți o familie, ce le transmiți tuturor burlacilor rămași fără modelul lor?
Să-și aleagă „modele după alte criterii. Să aleagă oameni care fac ceva în viață, atât carieră, cât și bine în jurul lor. Superficialiatea e bună cu măsură. Nu cred că burlacul trebuie să aibă etalon sau model în viață un alt burlac. Nici măcar un alt bărbat. Încercați să „urmăriți sau să aveți modele oameni pur și simplu.

Codin Maticiuc a explicat de ce mama fetiței sale refuză să apară în public: 'Are un bun-simț care o face să nu își dorească reflectoarele ațintite asupra ei'Codin Maticiuc a explicat de ce mama fetiței sale refuză să apară în public: 'Are un bun-simț care o face să nu își dorească reflectoarele ațintite asupra ei'

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter