COVID-19 a făcut a treia victimă în rândul cadrelor medicale din România. O doctoriță din Hunedoara a murit, după ce a fost infectată cu coronavirus

Publicat pe

Din păcate, COVID-19 a mai făcut încă o victimă în rândul cadrelor medicale din România. O doctoriță din Hunedoara a murit, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Până în prezent, trei cadre medicale și-au pierdut viața, după ce au fost testate pozitiv cu COVID-19. Cea de-a treia victimă este o doctoriță din Hunedoara, în vârstă de 70 de ani.

Primarul municipiului Brad a anuțat decesul cadrului medical, iar Grupul de Comunicare Strategică a confirmat. „Din primele informații este vorba de un medic în vârstă de 70 de ani care lucra în colaborare la secția de Medicină internă la Spitalul Municipal Brad', transmite GCS.

Doctorița din Hunedoara era internată la secția de Terapie Intensivă de la Clinica Medicală I din Cluj-Napoca.

'O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace', a scris pe contul de Facebook primarul din Brad. 

Marinela Feier lucra la Medicină Internă la Spitalul Municipal Brad şi era şi membru în Consiliul de Administraţie al spitalului. Doctorița avea și alte boli, printre care și diabet.

Citește și: Veste bună de la cercetători în lupta împotriva COVID-19! A apărut soluția care oferă protecție împotriva virusului timp de 90 de zile. Costă doar 7 lire

FOTO: pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter