Antonia, mărturisire cu ochii în lacrimi despre fiica ei, Maya Castellano, care locuiește în Italia: "Ea a intrat în carantină mai devreme decât noi!"

Publicat pe

Chiar dacă îi are aproape pe Alex Velea și pe băieții lor, gândurile Antoniei se îndreaptă, inevitabil, și spre fiica ei, Maya, care locuiește departe de ea, în Italia. Invitată în emisiunea Gândul LIVE, cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile când a fost întrebată despre fetița care este crescută de bunicii paterni, în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.

Antonia, mărturisire cu ochii în lacrimi despre fiica ei, Maya Castellano, care locuiește în Italia: "Ea a intrat în carantină mai devreme decât noi!"Antonia, mărturisire cu ochii în lacrimi despre fiica ei, Maya Castellano, care locuiește în Italia: "Ea a intrat în carantină mai devreme decât noi!"

Antonia a vorbit, în emisiunea Emmei Zeicescu despre această perioadă de izolare și despre viața ei alături de Alex și băieții lor, Dominic și Akim.

„Eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună, pentru că, de la o vreme eram foarte ocupați și, pentru noi este ceva… e ideal!„, a mărturisit Antonia despre situația actuală, impusă de pandemia de coronavirus.

Alex Velea a completat-o: „Profităm de această perioadă, știm că e o perioadă grea pentru toată lumea. Dar, din punctul ăsta de vedere, suntem fericiți că măcar suntem împreună și avem timp să ne bucurăm unii de ceilalți.

Întrebată de fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano, în vârstă de 9 ani, Antonia și-a schimbat complet mimica feței și i-au dat lacrimile.

Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul OK”, a răspuns Antonia cu multă emoție în glas.

foto: cancan.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter