Momente grele pentru părinții Deliei. Mama artistei luptă să își ajute fostul soț, în plină pandemie: ”El trebuia să facă citostatice, dar acum îți este și frică să mai mergi undeva”

Publicat pe

Familia Deliei trece prin clipe delicate în această perioadă. Tatăl cântăreței, diagnosticat cu o boală gravă în urmă cu circa doi, a fost nevoit să întrerupă tratamentul pe care îl făcea, din cauza pandemiei de coronavirus. Mama Deliei a povestit că Nelu Matache are imunitatea scăzută și că le este teamă să-l ducă la analize din cauza amenințării COVID-19, din spitale.

După ce la începutul anului 2018 a fost diagnosticat cu o boală autoimună, tatăl Deliei Matache s-a întors de la muntele Athos, unde era călugăr, pentru a primi îngrijiri în România. Deși a divorțat cu mult timp în urmă de Nelu Matache, mama Deliei i-a oferit tot suportul necesar fostului soț, fiindu-i aproape clipă de clipă în grelele încercări.

În plină pandemie de coronavirus, toată familia este acum în alertă, deoarece starea de sănătate a bărbatului se poate agrava, nu doar din cauza amenințării virusului, dar și din cauză că nu mai poate urma tratamentul prescris.

Mama Deliei luptă pentru sănătatea tatălui artistei

Gina Matache, mama Deliei, a vorbit la Antena Stars despre perioada stresantă pe care o traversează în încercarea de a-și ajuta fostul soț.

'El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă',a mărturisit Gina Matache la Antena Stars.

'Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată, va fi în siguranță. Dar acolo este cel mai mare pericol, că săracii medici sunt terminați. (…) Medicamentele s-au găsit. Ideea era să nu merg la medicul de familie. Nu voiam să merg, dar până la urmă ne-am descurcat, ni le-a luat cineva și ni le-a adus acasă', a detaliat mama Deliei eforturile făcute pentru ca Nelu Matache să fie în siguranță.

Foto: Facebook

Momente grele pentru părinții Deliei. Mama artistei luptă să își ajute fostul soț, în plină pandemie: 'El trebuia să facă citostatice, dar acum îți este și frică să mai mergi undeva'Momente grele pentru părinții Deliei. Mama artistei luptă să își ajute fostul soț, în plină pandemie: 'El trebuia să facă citostatice, dar acum îți este și frică să mai mergi undeva'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter