Cine era Mircea Popescu, miliardarul în Bitcoin găsit mort în Costa Rica. A ieșit pe stradă cu două femei în lesă

Publicat pe

Mircea Popescu, singurul om din lume care a deținut un milion de Bitcoin, a fost găsit înecat pe o plajă din Costa Rica. Bărbatul a fost cunoscut și pentru extravaganțele sale, la un moment dat fiind surprins cum plimba două femei în lesă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mircea Popescu a fost unul dintre primii adepți ai criptomonedei Bitcoin și singurul om din lume care a deținut un milion de Bitcoin. Bărbatul a fost găsit înecat pe o plajă din Costa Rica, pe 23 iunie.

Cine era Mircea Popescu, miliardarul în Bitcoin găsit mort în Costa Rica. A ieșit pe stradă cu două femei în lesăCine era Mircea Popescu, miliardarul în Bitcoin găsit mort în Costa Rica. A ieșit pe stradă cu două femei în lesă

Pe lângă investițiile sale în Bitcoin, Mircea Popescu era cunoscut și pentru viața excentrică pe care a dus-o. La un moment dat a fost surprins pe străzile din Timișoara în timp ce plimba două femei în lesă.

„Era dus cu sorcova. Dar era inteligent'

La începutul anilor 2000, Mircea Popescu s-a înscris în PNL Timiș. Colegii care și-l amintesc au vorbit despre felul lui de a fi. Investitorul în Bitcoin a fost catalogat ca un om excentric, dar și foarte inteligent.

Ilie Stoinel, Preşedintele CA al Societăţii de Drumuri Municipale din Timişoara, l-a descris pe Mircea Popescu ca fiind un tip ciudat, însă și un geniu, în același timp: „Mircea Popescu era un tip foarte excentric. (..) Dacă unii îl credeau un pic dus, acum se pare că a fost, de fapt, un geniu. În lumina de acum, pare că a fost un om care ştie ce face. Şi vizionar. Aveam un mic departament şi am colaborat. Dar era foarte caustic în limbaj, de asta ne-am şi îndepărtat de el. Era ciudat'.

Citește și: Ecaterina Mihaela Drăghici, handbalistă în echipa națională, a murit.

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:

Citește și: Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu:

Citește și: Actorul George Mihăiță, dosar penal după ce a provocat un accident.

Un fost coleg de partid, anonim, a declarat, pentru adevărul.ro, a dezvăluit că Mircea Popescu era mereu în prezența unor doamne „mai dubioase'. Acesta a spus că nu și-a dorit să aibă vreo legătură cu el.

Întotdeauna era cu nişte doamne mai dubioase, de prin Anglia, de nu ştiu de unde. Era un tip ciudat. Era dus cu sorcova. Dar era inteligent, asta pot să zis. În câteva luni mi-am dat seama de ciudăţeniile lui şi nu am mai vrut să am legături cu el. Cred că a fost dat afară din partid'.

Mircea Popescu a plimbat femei în lesă

În 2019, în mediul online au apărut mai multe fotografii în care Mircea Popescu era surprins cum plimba două femei în lesă, pe străzile din Timișoara. La acel moment, imaginile au stârnit adevărate controverse pe internet.

Fostul viceprimar al Timișoarei, Dan Diaconu, îl vedea, de asemenea, pe Mircea Popescu un bărbat ciudat, dar foarte inteligent: „În primul rând, el era diferit. Era un tip ciudat, dar extrem de inteligent. Vorbea despre tehnologia bitcoin atunci când încă nimeni nu ştia ce sunt criptomonedele. (..) Dar dintr-o dată a dispărut, am înţeles că a plecat din ţară. L-am mai reperat de abia după ce a apărut cu acele fete cu lesa, prin centrul oraşului'.

În anul 2017, Mircea Popescu s-a retras din lumina reflectoarelor și a plecat în Costa Rica.

Teorii ale conspirației: Mircea Popescu a fost ucis

După moartea lui Mircea Popescu au apărut și teorii ale conspirației. Mulți cred că bărbat ar fi fost, de fapt, ucis.

Toți bitcoinii pe care i-a strâns Mircea Popescu de-a lungul timpului, valorează acum miliarde de dolari. Mulți spun că acesta ar fi și motivul pentru care bărbatul ar fi fost ucis, iar criminalii ar fi pus mâna pe parolele sale de la portofelul virtual.

În cazul în care Mircea Popescu a murit așa cum a transmis poliția din Costa Rica, și anume înecat, acesta va lua cu el în mormânt toată averea pe care o are.

Vezi şi primul ajutor în caz de înec – la ce trebuie să fii atent!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter