Ecaterina Mihaela Drăghici, handbalistă în echipa națională, a murit. Avea doar 34 de ani

Publicat pe

Tragedie în lumea sportului. Fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici a murit la doar 34 de ani, a anunțat, astăzi, Clubul Sportiv Rapid București. Ecaterina Mihaela Drăghici s-a stins în noaptea de 28 spre 29 iunie în urma unui stop cardio respirator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Moartea Ecaterinei Mihaelei Drăghici i-a șocat pe foștii colegi de breaslă. Fosta sportivă va fi înmormânatată, joi, la Cimitirul Mărcuţa din Bucureşti.

Ecaterina Mihaela Drăghici, handbalistă în echipa națională, a murit. Avea doar 34 de aniEcaterina Mihaela Drăghici, handbalistă în echipa națională, a murit. Avea doar 34 de ani

„Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României.

După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet.

În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins.
A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni”
, se precizează pe contul de Facebook al Clubului Sportiv Rapid București.

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu

Citește și: Florin Piersic, mesaj dureros după moartea lui Florin Condurățeanu: „A fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele”

foto: Facebook


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter