Elena, prima nominalizată la individuale, la Survivor: "Pot pleca acasă, Maria știe prin ce trec"

Publicat pe

Elena Marin este prima concurentă nominalizată în faza individualelor. Faimoasa a fost nominalizată de către Marius Crăciun, câștigătorul zilei. Concurenta a menționat că trece prin clipe grele, dat fiind că există riscul de a pleca acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au început jocurile individuale la Survivor, iar Elena Marin este prima concurentă nominalizată la finalul primei zile. Publicul va decide cine merge mai departe și cine va rămâne în competiție.

Elena, prima nominalizată la individuale, la Survivor: "Pot pleca acasă, Maria știe prin ce trec"Elena, prima nominalizată la individuale, la Survivor: "Pot pleca acasă, Maria știe prin ce trec"

Marius Crăciun a nominalizat-o pe Elena, în faza individualelor

Marius Crăciun și-a adjudecat cele mai multe victorii, după un scor strâns la ultimele jocuri cu Andrei Dascălu. Din postura de câștigător el a avut de făcut o nominalizare pentru eliminare. După ce și-a cântărit decizia, el a decis să nu nominalizeze din punct de vedere strategic. El a rostit numele Elenei în Consiliu.

„Voi face nominalizarea din punct de vedere sportiv, chiar dacă acum suntem la individuale și aș putea să votez strategic, pentru a fi benefic pentru mine și să ajung în finală. Îmi place să mă lupt cu cei mai buni, să fie meciuri strânse, să simt adrenalina la fiecare intrare. Nominalizarea mea va merge către Elena', a declarat Marius Crăciun.

Citește și: Survivor 1 iulie. Elena, criticată din nou:”Se vede că dramatizează, falsează”

Citește și: Raluca, adevărul despre conflictele cu Elena Marin la Survivor:”Nu am văzut-o niciodată…”

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Cine era Mircea Popescu, miliardarul în Bitcoin găsit mort în Costa Rica.A ieșit pe stradă cu două femei în lesă

Elena: „Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine'

Votul primit nu a venit ca o surpriză pentru Elena, dimpotrivă Faimoasa a spus chiar că se aștepta să fie din nou nominalizată. Concurenta susține totuși că va lupta în continuare pentru a demonstra că-și merită locul în competiție mai departe.

Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau asumat această nominalizare.

Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile să văd ce jocuri vom avea. Noi trebuie să demonstrăm și publicul decide. Nu mai spun că îmi doresc să rămân în competiție, pentru că mi se reproșează că cer milă. Sper să pot demonstra mai multe. Ca sentiment pe care îl am este emoția că sunt nominalizată și pot pleca acasă. Maria știe cel mai bine prin ce trec, dar voi încerca să transpun teama în trasee și să fie constructivă', a transmis Elena Marin.

Marius Crăciun, câștigătorul zilei după probele individuale

Marius Crăciun a fost câștigătorul zilei. A fost într-o formă de zile mari și a reușit să câștige cele mai multe jocuri în prima fază a individualelor.

„Mă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un momendat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert. A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă.

Mi-am dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4. Mă bucur că am reușit să concurenz împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine', a spus Marius Crăciun.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter