Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul: "Relația noastră e..."

Publicat pe

Veste total neașteptată! Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit la foarte scurt timp după finala Burlacul. După ce au decis să-și dea o șansă, se pare că relația lor nu a funcționat alșa cum ar fi sperat, iar acum sunt doar prieteni, a anunțat Burlacul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit! Când mulți așteptau ca relația lor să se consolideze, aceasta s-a destrămat. Cei doi și-au spus deja „adio', la scurt timp de la finala Burlacul.

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul: "Relația noastră e..."Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul: "Relația noastră e..."

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit

Andi Constantin a fost cel care a făcut anunțul. A subliniat că o conexiune a existat și va continua să existe, însă lucrurile nu se îndreptau către direcția dorită. Astfel, au decis să pună punct, fiind la acest moment doar prieteni.

'Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație', a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea Burlacul.Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii.Ce tratament a făcut

Ana Bene: „A fost o continuă provocare'

La rândul ei, Ana Bene, câștigătoarea sezonului 6, susține că nu regretă experiența Burlacul, în ciuda deznodământului. A fost o provocare și rămâne cu cele mai frumoase amintiri.

'A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show', a precizat și Ana Bene pentru sursa citată.

Ana Bene,câștigătoarea Burlacul

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul! Andi Constantin a avut de ales între trei finaliste: Melissa Azak, Ana Bene și Simona Bălăceanu. Burlacul i-a mărturisit Anei Bene că i-a atras atenția încă de când a văzut-o prima dată. Însă, în locul inelului, acesta i-a oferit un cadou pe care îl avea de la mama lui, o brățară.

Rezultate așteptării au venit la Cluj. Atunci am început să te simt deschisă. Am văzut o altă Ana, una care mi-a plăcut. Sunt atât de multe lucuri pe care le apreciez la tine. Ești calmă, ești caldă, ești protectoare. (…) Noi am avut practic două date-uri până acum și chiar dacă înțeleg perfect motivele rezultatul e același. Noi doi încă nu ne cunoaștem sufiecent pentru a lua o decizie atât de mare: căsătoria. Acest inel nu cred că-și are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă aș da acum acest inel, aș face pentru show și nu vreau să fac promisiuni de care nu sunt sigur. Căsătoria pentru mine înseamnă ceva ce se face o singură dată în viață și nu mă joc cu acest lucru‘, i-a spus Andi Anei Bene, câștigătoarea Burlacul.

Sursa foto: Facebook, Antena 1

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă