Anamaria Prodan, detalii intime din căsnicia cu Reghe: „S-a spus că avem relații cu swingeri”

Publicat pe

După ce s-a zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, au apărut tot mai multe speculații privind relația celor doi. Mai exact, s-a zvonit că impresara și Reghe ar avea relații cu swingeri la vila din Snagov. Anamaria a luat foc atunci când auzit și a dorit să lămurească aceste afirmații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, au circulat tot mai multe zvonuri referitoare la relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mai întâi, au apărut zvonurile legate de divorț, după care bârfele au început să circule și s-a auzit că impresara și soțul ei ar avea relații cu swingeri. În momentul în care i s-au adus la cunoștință aceste zvonuri, Anamaria Prodan a vrut să lămurească toată această situație și să pună capăt odată și pentru totdeauna acestor zvonuri.

Anamaria Prodan, detalii intime din căsnicia cu Reghe: „S-a spus că avem relații cu swingeri'Anamaria Prodan, detalii intime din căsnicia cu Reghe: „S-a spus că avem relații cu swingeri'

Mai exact, Anamaria Prodan a spus, la GSP Live că nu l-a înșelat niciodată pe Laurențiu Reghecampf. În plus aceasta a mai afirmat că, având în vedere că tabloidele sunt cu ochii pe ea, s-ar fi aflat dacă ar fi avut o relație cu un alt bărbat.

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Citește și: Anamaria Prodan, totul despre zvonurile divorțului de Reghe:„Sar calul când mă cert, dar…'

Citește și: Prinţesa Diana ar fi împlinit astăzi 60 de ani!Cum a fost omagiată „Prinţesa inimilor' de fiii ei, William și Harry

Citește și: Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă.S-a îmbrăcat în costum popular!

 Anamaria Prodan: „Nu suntem swingeri'

În plus, Anamaria Prodan a spus că zvonurile potrivit cărora ea și Laurențiu Reghecampf au relații cu swingeri sunt false. De asemenea, a mai declarat că ea nu s-a ascuns niciodată cu nimic și că nu a ezitat să se afișeze în compania prietenilor de sex masculin.

Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov. Nu suntem swingeri. Am auzit asta prin oraș, să știi. Eu mă distrez cand aud tot felul de lucruri d-astea. Eu nu am vorbit niciodată fără să fiu asumată. Dacă nu eram eu, Gigi Becali, prietenaș, era în aceeași situație în care l-am găsit când am venit la Steaua. Când era în pușcarie, îi luau și echipa, și tot! Eu nu am luat niciun ban de la el, nu am luat comision de la el.

Am un bărbat incredibil. Dacă o viață nu m-am facut de râs niciodată, nu m-a prins nimeni cu nimic pe partea de sex. Au stat cu paparazzi după mine tabloidele, n-am cum să mă ascund. Eu am fost în oraș cu toată lumea, cu Răducioiu, cu Ganea, cu Alexa, toți sunt prietenii mei, nu m-am ascuns. Stau și mă gândesc ce mari suntem, că tot stăm pe prima pagină. Am telefoane ascultate pe toate părțile. Credeți că nu s-ar fi aflat ceva, dacă era adevarat?”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan: „Laurențiu este soarele acestei familii'

Cu toate că în mediul online au apărut fel și fel de informații cu privire la divorțul lor și la faptul că Reghe ar avea o amantă, Anamaria Prodan nu se dă bătută și susține că soțul ei nu ar înșela-o și nu ar da din banii copiilor lui.

„La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut.

Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen – să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste’, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă