Monica Davidescu, despre Andreea Bălan și divorțul de George Burcea: „Nu poți decât să te întrebi dacă...”

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care au decis să divorțeze, la câteva luni după nuntă. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost nașii celor doi. Actrița a vorbit despre Andreea Bălan, dar și despre divorțul dintre cântăreață și George Burcea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate la câteva luni de la nuntă. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că păreau făcuți unul pentru celălalt, iar din iubirea lor au apărut pe lume Ella și Clara. Nașii de cununie ai celor doi, dar și nașii de botez ai Clarei sunt Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Monica Davidescu, despre Andreea Bălan și divorțul de George Burcea: „Nu poți decât să te întrebi dacă...'Monica Davidescu, despre Andreea Bălan și divorțul de George Burcea: „Nu poți decât să te întrebi dacă...'

Monica Davidescu a declarat că ea și Aurelian Temișan au încercat să apleneze conflictele care au apărut între Andreea Bălan și George Burcea, însă fără succes. Actrița a spus că cei doi au ținut la convingerile lor și, drept urmare, au decis să se despartă definitiv.

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:”Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi”. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: Oficial îi merge bine!Ce investiție a făcut Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

Citește și: Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu s-au despărțit:'E liberă să facă ce crede'

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Monica Davidescu, despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Monica Davidescu a mai spus că tot ce mai poate să facă în ceea ce privește destrămarea căsniciei dintre George Burcea și Andreea Bălan este să se întrebe dacă nu cumva ar fi putut să facă mai mult pentru a schimba deznodământul poveștii.

Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele. Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi. Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!', a declarat Monica Davidescu pentru impact.ro.

Andreea Bălan și George Burcea și-au refăcut viața după despărțire. Artista are o frumoasă relație cu Tiberiu Argint, iar George este împreună cu Viviana Sposub.

Care e relația dintre Monica Davidescu și George Burcea

Andreea Bălan și Monica Davidescu sunt în relații foarte bune. În plus, actrița mai spune că este gata să o ajute oricând pe Andreea. „Suntem în relaţii foarte bune. De exemplu, chiar în aceste zile, mă aflu la mare, într-o tabără de copii, acolo unde o aştept şi pe Andreea, împreună cu cele două micuţe.

Ea îşi propune să le integreze cât mai uşor pe cele două şi a ales, printre altele, şi această tabără, pentru ca fetelor să le fie cât mai uşor posibil să interacţioneze. A decis să nu le forţeze, aşa că ia lucrurile uşor. În plus, sunt gata să o ajut, ori de câte ori va avea nevoie de asta!', a spus Monica Davidescu, despre Andreea Bălan.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt împreună de 26 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fiică, pe Dora.

Monica Davidescu joacă în „Divorțul anului'

Monica Davidescu a mai vorbit și despre spectacolul de teatru în care joacă și care se numește „Divorțul anului'.

În martie, anul trecut, am decis împreună cu Aurelian Temişan, soţul meu, şi cu Ovidiu Cuncea, colegul meu de la Teatrul Naţional, să punem în scenă o piesă de teatru, care avea să ne schimbe puţin optica asupra vieţii. Piesa se numeşte Divorțul anului şi a avut premiera exact un an mai târziu, în martie 2021, din motive uşor de intuit', a mai declarat Monica Davidescu.

În plus, aceasta a mai afirmat că totul a pornit de la un film străin, care l-a inspirat pe Ion Lucian să scrie un scenariu, dar şi pe Ovidiu Cuncea. Cel din urmă a și regizat spectacolul.

Anul pandemiei ne-a adus la pachet şi povestea asta a numărului crescut de divorţuri. Aşa se face că am început să ne inspirăm, chiar fără să vrem, din realitatea imediată', a mai spus actrița.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter