Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu s-au despărțit: ”E liberă să facă ce crede”

Publicat pe

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, s-au despărțit. Soțul vedetei a fost cel care a confirmat separarea, după ce artista a fost surprinsă în urmă cu câteva zile în brațele altui bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce au existat mai multe speculații privind o posibilă despărțire între Anda Adam și Sorin Nicolescu, acum soțul artistei rupe tăcerea. El a confirmat separarea. Mai mult, a subliniat că au de gând să mizeze pe discreție și că nu își vor spăla rufele murdare în public, mai ales că la mijloc este vorba și despre fiica lor, Evelin.

Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu s-au despărțit: 'E liberă să facă ce crede'Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu s-au despărțit: 'E liberă să facă ce crede'

'Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!', a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit

Sorin Niculescu a subliniat că Anda Adam este liberă să acționeze și să facă ceea ce își dorește și să aleagă ce este mai bun pentru ea.

'Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline', a mai declarat fostul soț al vedetei.

Citește și: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Ne-am grăbit…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit:”Am pus punct acestei relații”

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea.Poliția s-a autosesizat după ce a fost filmat la volan, fără permis

Anda Adam, surprinsă în brațele altui bărbat

Zvonurile că artista și soțul ei s-ar fi despărțit circulă de mai bine de un an. Recent, artista a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată alături de un afacerist din Cluj, bărbat căsătorit, potrivit surselor Cancan.

Artista a apărut într-o fotografie alături de un bărbat care o îmbrățișează tandru și o sărută pe obraz, în timp ce ea zâmbește larg. Ipostaza în care cei doi au fost surprinși ridică mai multe semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât bărbatul care o strânge afectuos în brațe pe artistă îi ține una dintre mâini pe sân. E adevărat că la mijloc putea fi vorba și de o relație apropiată de prietenie.

Anda Adam este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Sorin Niculescu și au o fetiță superbă, Eveline, însă în ultimul an au apărut mai multe zvonuri cu privire la divorțul lor. Iar după ce cei doi au încetat să mai poarte verighete și nu s-au mai urmărit pe conturile de socializare, zvonurile s-au întețit. Cu toate acestea, artista a negat de fiecare dată zvonurile, apărându-și mariajul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter