Ioniță de la Clejani, primele declarații despre presupusul divorț de Viorica: „Nu ne este ușor”

Publicat pe

În urmă cu puțin timp, în spațiul public au apărut zvonuri cum că Viorica și Ioniță de la Clejani ar divorța. Artistul a vrut să facă lumină în acest caz și a răspuns cu subiect și predicat întrebării care stă pe buzele tuturor. Viorica și Ioniță de la Clejani divorțează?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce au trecut printr-o perioadă extrem de grea, Viorica și Ioniță de la Clejani se luptă acum cu zvon apărut recent în spațiul public: divorțul.

Ioniță de la Clejani, primele declarații despre presupusul divorț de Viorica: „Nu ne este ușor'Ioniță de la Clejani, primele declarații despre presupusul divorț de Viorica: „Nu ne este ușor'

Multă lume a început să se întrebe dacă Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns în pragul divorțului, iar artistul a răspuns clar și răspicat acestei întrebări.

Ioniță de la Clejani, despre divorțul de Viorica

După ce s-au confruntat cu mai multe probleme cauzate de Fulgy și Margherita, acum se zvonește că Viorica și Ioniță de la Clejani ar divorța.

Citește și: Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:

Citește și: Survivor 2 iulie. Băieții le jignesc grav pe fete:

Ioniță de la Clejani a ținut să facă câteva precizări în legătură cu aceste zvonuri. Artistul a recunoscu că atât el, cât și restul familiei traversează o perioadă mai grea și că sunt triști. În schimb, cu toate aceste obstacole care au apărut pentru cei doi artiști, Ioniță spune că el și Viorica nu divorțează.

Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public', a declarat Ioniță pentru impact.ro.

Fulgy: „Am meditat, am stat în casă'

Deși în presă a apărut informația conform căreia Fulgy a fost internat într-un centru de reabilitare, tânărul spune acum contrariul și transmite că a stat în casă și a meditat.

Fulgy a recunoscut că utiliza substanțe interzise de mai bine de un an. Cu toate acestea, interpretul neagă că ar fi fost internat la clinica de reabilitare. Fulgy spune că și-a dat seama singur cât de mult rău își poate face. În ultimele trei săptămâni Fulgy ar fi stat acasă și ar fi meditat, pentru că a vrut să ia o pauză de la rețelele de socializare.

„Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridici… e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut.

 În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni.’, a precizat artistul, la Xtra Night Show.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter