Mihaela Rădulescu și Inna, detectivi la Masked Singer sezonul 2

Publicat pe

Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer România. Masked Singer România, sezonul doi, vine cu o nouă surpriză pentru fanii emisiunii. Inna și Mihaela Rădulescu vor avea rolul de detectivi în cadrul emisiunii de la Pro TV, alături de Horia Brenciu și Alex Bogdan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer România. Multe vedete de la noi vor urca pe scena de la Masked Singer România, care găzduiește cele mai impresionante măști. În timp ce vor purta măști și costume, din cap până-n picioare, celebritățile vor oferi informații care să-i ajute, sau să-i încurce și mai tare, pe detectivi, în încercarea de a descoperi cine se ascunde sub mască.

Mihaela Rădulescu și Inna, detectivi la Masked Singer sezonul 2Mihaela Rădulescu și Inna, detectivi la Masked Singer sezonul 2

Echipa de detectivi este formată din patru vedete. În ceea ce-i privește pe primii doi, știm că este vorba despre Horia Brenciu și Alex Bogdan. Acum, s-a aflat că la masa detectivilor se așază două femei puternice: Mihaela Rădulescu și Inna.

Citește și:Horia Brenciu și Alex Bogdan, primii detectivi de la Masked Singer, sezonul 2

Citește și: Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2:'Voi fi pus în fața neprevăzutului'

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer

Mihaela Rădulescu și Inna sunt prezențele feminine din echipa detectivilor de la Masked Singer România, sezonul 2. Cu toții știm că Mihaela Rădulescu este un om de televiziune cu o experiență imensă, iar acest lucru o va transforma într-un detectiv redutabil.

Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască', a dezvăluit Mihaela Rădulescu, care va fi detectiv la Masked Singer România.

Mihaela Rădulescu: „Sunt atât de grozave măștile'

Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer România. În continuare, Mihaela Rădulescu a spus că măstile din cadrul emisiunii sunt extraordinare și atât de bine realizate încât cu greu detectivii ghicesc ceva. În plus, aceasta a mai spus că, până acum, măștile sunt o enigmă pentru ea și că a ajuns chiar să le viseze noaptea.

Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!', a mai spus Mihaela Rădulescu.

Inna, pentru a doua oară detectiv la Masked Singer

Inna și Mihaela Rădulescu, detectivi la Masked Singer România. Inna face pentru a doua oară parte din echipa detectivilor de la Masked Singer România. Dacă anul trecut a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască și a fost încoronată 'Regina detectiv', auzul ei dându-le mari bătăi de cap personajelor, anul acesta Inna și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măști și să deconspire cât mai multe celebrități.

Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!', a spus Inna.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter